Sector Alarm är ett säkerhetsföretag. Vår huvudprioritet är att skydda människor. Med den senaste utvecklingen av Coronaviruset (COVID-19) är vi engagerade i att upprätthålla hälsan och säkerheten för våra kunder och våra anställda. Därför vill vi informera dig om att Sector Alarm har gjort grundliga förberedelser för att upprätthålla full drift med tanke på en situation som denna. Vi förväntar oss att ordinarie verksamhet inte påverkas väsentligt.

Kundservice
Vår kundtjänst är alltid redo att hjälpa dig som kund, men om du upplever en längre responstid än vanligt hoppas vi på din förståelse.

Vår larmcentral påverkas inte och kommer alltid att erbjuda dig tillgänglighet 24/7.

Säkerhetskonsulter vid hembesök
Våra säkerhetskonsulter följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer. Om du ska få besök av oss när du eller någon i din familj är sjuk, eventuellt sjuk eller i karantän, vänligen kontakta oss för att boka om ditt möte på info@sectoralarm.se.

Om du nyligen haft besök av en ut av våra säkerhetskonsulter och senare insjuknat i coronaviruset (COVID-19) eller nyligen återvänt från ett högrisksområde, är vi tacksamma om du meddelar oss på info@sectoralarm.se
Detta för att vi lättare kan vidta rätt åtgärder

Kom ihåg att du alltid kan nå oss på chatten.

Vi tackar dig för ditt förtroende och gör allt vi kan för att uppfylla dina förväntningar på oss.


Med vänliga hälsningar

Sector Alarm