Just nu har vi ökat tryck på vår kundservice. Vi uppmanar er att använda vår chatt för att undvika längre väntetider i telefon

Hemlarm med skydd mot inbrott och brand

Alla våra kunder börjar med ett startpaket med kamera- och rökdetektor. Detta startpaket anpassar vi sedan efter dina behov och önskemål. Enkelt och smart tycker vi. Fyll i dina uppgifter så ringer vi upp och berättar mer.

Tc Startpackage Standard V4 Villaagarna

Det här ingår i startpaketet

Centralenhet med anslutning via GSM och internet, 1 manöverpanel, 1 kameradetektor, 1 rökdetektor, 1 magnetkontakt, 5 larmbrickor så du kan larma av och på utan kod, kostnadsfri app som ger dig full kontroll över larmet samt avskräckande skyltar och dekaler.

En av de viktigaste funktionerna i hemlarmpaketet är att det ansluter ditt hem till vår larmcentral som är tillgängliga för dig dygnet runt.

Rekommenderade av Villaägarna

Villaägarna är en ideell konsument- och intresseorganisation för boende i småhus.

Prisvinnande design

Med modern och användarvänlig design smälter våra produkter in i ditt hem.

Fria utryckningar

Hos oss ingår alltid kostnadsfria utryckningar.

Rekommenderade av Villaägarnas Riksförbund

Vi på Villaägarna rekommenderar dig att i första hand välja Sector Alarm som hemlarmsleverantör. Med ett pålitligt skydd mot både inbrott och brand får du en komplett trygghetslösning anpassad för just ditt hem.

Med ett uppkopplat hemlarm får du en tryggare vardag för dig och din familj. Fria väktarutryckningar, nyckelservice och möjligheten att få notiser när barnen kommer hem från skolan och larmar av är bara några av fördelarna med Sector Alarms tjänst. Hos Sector Alarm har ni dessutom ett pristak på 489 kr/mån tack.

Marcus Lindström,
Chef Medlemsförmånder Villaägarnas Riksförbund

Detta säger våra kunder om oss

Smarta lösningar för ditt hem

Allt fler produkter och tjänster i ditt hem blir smarta och utvecklas för att förenkla din vardag. Många av dessa smarta lösningar kan kopplas till ditt hemlarm. Lås upp din dörr och larma av på samma gång. Kom hem till ett upplyst hem. Allt detta och mycket mer kan du få när du väljer Sector Alarm.


Läs mer om våra smarta lösningar och hur du bland annat kopplar det digitala låset Yale Doorman till ditt hemlarm från Sector Alarm.

En säker vinnare

Vårt hemlarm är utformat för att garantera din säkerhet. Med sin moderna och medvetna design smälter våra trygghetslösningar in i ditt hem tillsammans med övrig inredning. Smarta funktioner som exempelvis kodfria larmbrickor som ingår i vårt startpaket gör vardagen enklare för alla i familjen.

Vinnare av Red Dot Award 2019

Red Dot Award är en internationell designutmärkelse för god formgivning som utdelas årligen av Design Zentrum Nordrhein Westfalen.

Brandskydd som räddar liv

Hemmet är din borg, där finns allt viktigt i livet - dina familjemedlemmar, husdjur, personliga ägodelar och betydelsefulla minnen. Det är troligen din tryggaste plats. Din bostad är samtidigt den vanligaste brandplatsen.

I ditt hem finns många brandrisker. Med ett brandskydd kopplat till larmcentral sparar du tid. Tid är det viktigaste du behöver om du utsätts för brand i hemmet.


När du väljer ett hemlarm från Sector Alarm ingår alltid ett brandskydd där våra rökdetektorer kommunicerar med varandra. Larmar en rökdetektor, tjuter alla - oavsett placering. Detta hjälper framför allt dig som bor i ett hus med flera våningar.

Personlig kontakt dygnet runt

Ditt hemlarm är kopplat till Sector Alarms larmcentral. Våra operatörer är specialutbildade och finns tillgängliga dygnet runt och hjälper dig vid alla tänkbara situationer.

 

Våra operatörer är specialister. Varje dag arbetar de med att tolka och hantera olika situationer. Oavsett larmkaraktär får du alltid den hjälp som situationen kräver. På Sector Alarm värnar vi om din familj och tar din trygghet på största allvar.

 

Ditt hemlarm är uppkopplat med dubbla kommunikationsvägar (via GSM-nätet och din befintliga bredbandsuppkoppling) vilket ger dig en snabb och säker uppkoppling till larmcentralen.

Personlig kontakt dygnet runt
När larmet går vet vi varför

När larmet går vet vi varför

Med hjälp av bilder från kameradetektorn kan våra operatörer på larmcentralen verifiera orsaken till larmet och skicka snabb och rätt åtgärd - på så sätt sparar du värdefull tid om olyckan är framme.


Kameradetektorn reagerar och tar bilder på rörelser inom sitt täckningsområde i såväl dagsljus som mörker. Dessutom reagerar den på rökutveckling och temperaturförändringar.


På Mina sidor och Sector Alarm App kan du dessutom avläsa temperaturen i din bostad med hjälp av kameradetektorn. Det kan hjälpa dig att upptäcka problem och på så vis undvika kostsamma skador.

Koll på ditt hem med Sector Alarm App

Med hjälp av Sector Alarm App blir din vardag lite enklare. Våra smarta lösningar, kopplade till ditt hemlarm, möjliggör att du kan styra belysning och andra elapparater. Du kan även läsa av händelseloggen. Detta är bra för dig som vill ha lite extra koll på vem som larmat på eller av.


Sector Alarm App ingår i vår larmtjänst och finns tillgänglig på App Store, Google Play och Windows Phone Store.

App stores

Vår larmtjänst

Med ett hemlarm från Sector Alarm får du tillgång till vår larmtjänst där allt ingår från början.

Skydd mot inbrott

Skydd mot inbrott

Både rörelse- och kameradetektorn bevakar stora ytor och reagerar snabbt vid inbrott. Om vi på bild, via kameradetektorn, kan bekräfta inbrott kontaktar larmcentralen polis.

Åtgärd vid brand

Åtgärd vid brand

Med en eller flera rökdetektorer kan vi upptäcka starten på en brand. Om vi på bild, via kameradetektorn, kan bekräfta att det ryker kontaktar larmcentralen räddningstjänsten.

Trygghetslarm

Trygghetslarm

Vi värderar trygghetslarm högt då det handlar om personlig trygghet. En knapptryckning från hjälp. En väktare åker ut och ser till att du och din familj mår bra.

Personlig kontakt dygnet runt

Personlig kontakt dygnet runt

Oavsett situation och tidpunkt på dygnet står vi till din tjänst. Vi är bemannade dygnet runt för att hjälpa dig vid alla tänkbara situationer.

Nyckelservice

Nyckelservice

Vi förvarar alltid ett par nycklar till din bostad för att snabbare kunna hjälpa dig. Dessutom kan vi vid ett strömavbrott slå på strömmen igen.

Kopplat till vår larmcentral

Kopplat till vår larmcentral

Ditt hemlarm är kopplat till vår larmcentral. Våra operatörer finns tillgängliga dygnet runt och hjälper dig vid alla tänkbara situationer.

Säker överföring av larmsignal

Säker överföring av larmsignal

Med dubbla kommunikationsvägar (via GSM och ethernetanslutning) får du en snabb och säker överföring av larmsignal till larmcentralen.

Fria utryckningar

Fria utryckningar

Många låter bli att använda sitt larm av rädsla för falsklarm som leder till utryckningar och onödiga kostnader. Vi kräver att du använder larmet, därför ingår alltid kostnadsfria utryckningar.

Inre & yttre kontroll av bostaden

Inre & yttre kontroll av bostaden

Vid en utryckning utför väktaren alltid en kontroll av bostaden. Med hjälp av din nyckel kan vi snabbare ta oss in i din bostad om olyckan är framme.

Lokal närvaro

Lokal närvaro

Sector Alarm finns etablerade på de flesta orter runt om i Sverige. Tillsammans med de bästa vaktbolagen på orten har vi kännedom om just ditt område.

Husdjursanpassning

Husdjursanpassning

Med vår husdjursanpassning kan dina husdjur röra sig fritt där hemma utan att ett larm går.

Temperaturavkännare

Temperaturavkännare

Vid temperaturförändringar tar kameran bilder som skickas direkt till larmcentralen som snabbt kan verifiera orsaken till larmet och utföra rätt åtgärd.

Mina sidor

Mina sidor

Mina sidor är till för dig som vill ha extra koll på ditt konto hos Sector Alarm. Här har du bra koll på ditt larmsystem m.m.

Sector Alarm App

Sector Alarm App

Med Sector Alarm App har du bra koll på ditt hem. Här kan du larma på och av, läsa av temperaturen och få meddelanden när barnen kommer hem från skolan.