Företagslarm anpassat
efter dina behov.

Tid kvar:
Få ditt pris på företagslarm Få pris på företagslarm
Företagslarm från Sector Alarm

Företagslarm från Sector Alarm

Ett enkelt och tryggt larm för företag

Vi vet att man har mycket att tänka på som företagare. Man ska göra sina kunder nöjda, fakturera, sköta personalfrågor och tusen andra saker, varje dag. Med ett larm till ditt företag kan vi hjälpa dig att fokusera på det som är viktigt för dig. Låt oss tänka på din trygghet.

Läs mer

Sector Alarm har 25 års erfarenhet och genom åren har vi fått utmärkelser för bästa kundservice, och vunnit prestigefyllda priser för produktdesign. Våra säkerhetsexperter hjälper dig att sätta ihop en lösning på ett passande larm för ditt företag som täcker alla dina säkerhetsbehov.

check mark

Våra avancerade sensorer upptäcker inbrottlarm i ett tidigt skede, vilket omedelbart bekräftas via kameror kopplade till vår larmstation.

check mark

Operatörerna på vår 24-timmars larmstation svarar så fort ett larm utlöses och samordnar vid behov räddningsinsatser med räddningstjänst.

check mark

Vi erbjuder kostnadsfri utryckning, teknisk support och uppföljning. Dessutom har alla våra produkter livstidsgaranti.

check mark

Med hjälp av Sector Alarm App har du full kontroll över din verksamhet – oavsett var du befinner dig.

Vera & Ruth valde ett företagslarm
från Sector Alarm.

Se filmen här Se filmen här

Men inbrottslarm för ditt företag kan du stoppa tjuvarna innan de bryter sig in

Våra skyltar och dekaler gör så att inbrottstjuvar och andra tänker om. Skyltarna visar att ditt företag är skyddat och att du har ett företagslarm som övervakas dygnet runt med omedelbar respons. Med skyltar och dekaler behöver du inte vara rädd för att visa att du inte är på plats.

check mark

Visa att ditt företa är larmat och övervakas dygnet runt.

check mark

Skyltarna har telefonnummer till Sector Alarm som dina grannar eller förbipasserande kan ringa.

check mark

Larmcentralen skickar väktare och kontaktar räddningstjänst vid behov.

Stoppa inbrottstjuvar innan de bryter sig in
Håll koll på ditt företag med Sector Alarm App

Håll koll på ditt företag med Sector Alarm App

Sector Alarm App ingår i ditt företagslarm och ger dig kontroll över ditt företag var du än befinner dig. Larma på eller larm av, ställ in timer för belysning och andra elektroniska apparater. Kontrollera temperatur, lås och lås upp dörrar och se bilder av din arbetsplats i realtid.
Du kan även läsa av händelseloggen. Detta är bra för dig som vill ha lite extra koll på vem som larmat på eller av.

Läs mer

Sector Alarm App finns tillgänglig på App Store, Google Play och Windows Phone Store.

Personlig kontakt dygnet runt

Ditt företagslarm är kopplat till Sector Alarms larmcentral. Våra operatörer är specialutbildade och finns tillgängliga dygnet runt och hjälper dig vid alla tänkbara situationer.

Läs mer

Våra operatörer är specialister. Varje dag arbetar de med att tolka och hantera olika situationer. Oavsett larmkaraktär får du alltid den hjälp som situationen kräver. På Sector Alarm värnar vi om dig och dina anställda och tar din trygghet på största allvar.

Personlig kontakt dygnet runt

Vårt företagslarm

Med ett företagslarm från Sector Alarm får du tillgång till vår larmtjänst där allt ingår från början.

Skydd mot inbrott

Skydd mot inbrott

Både rörelse- och kameradetektorn bevakar stora ytor och reagerar snabbt vid inbrottlarm. Om vi på bild kan bekräfta inbrott kontaktar larmcentralen polis.

Personlig kontakt dygnet runt

Personlig kontakt dygnet runt

Oavsett situation och tidpunkt på dygnet står vi till din tjänst. Vi är bemannade dygnet runt för att hjälpa dig vid alla tänkbara situationer.

Kopplat till vår larmcentral

Kopplat till vår larmcentral

Ditt företagslarm är kopplat till vår larmcentral. Våra operatörer finns tillgängliga dygnet runt och hjälper dig vid alla tänkbara situationer.

Fria utryckningar

Fria utryckningar

Med ett larm till ditt företag från Sector Alarm behöver du inte oroa dig för att göra fel. Oavsett larmorsak har du alltid fria väktarutryckningar.

Inre & yttre kontroll

Inre & yttre kontroll

Vid en utryckning utför vi alltid en kontroll av lokalen. Med hjälp av din nyckel kan vi snabbare ta oss in i lokalen om olyckan är framme.

Lokal närvaro

Lokal närvaro

Sector Alarm finns på de flesta orter i Sverige. Tillsammans med de bästa vaktbolagen på orten har vi kännedom om just ditt område.

Temperaturavkännare

Temperaturavkännare

Vid temperaturförändringar tar kameran bilder som skickas direkt till larmcentralen som snabbt kan verifiera orsaken till larmet och utföra rätt åtgärd.

Mina sidor

Mina sidor

Mina sidor är till för dig som vill ha extra koll på ditt konto hos Sector Alarm. Här har du bra koll på ditt larmsystem m.m.

Detta säger våra kunder om oss