Dags att flytta?

Som kunder får ni alltid ett nytt larmsystem installerat kostnadsfritt.

Jag flyttar ut
Jag flyttar ut
Planerar du att flytta? Inga problem! Vi installerar ett nytt larmsystem i ditt nya hem, utan extra kostnad. Flyttar du in i en lägenhet, då har vi ett specialerbjudande för dig.
Jag flyttar in
Jag flyttar in
Flyttar du in i ett hem som redan har ett larmsystem från Sector Alarm? I så fall har vi ett mycket attraktivt erbjudande till dig.

Passa på att se över dina försäkringar när du flyttar. Kom ihåg att som Sector Alarm-kund får du rabatt hos Trygg-Hansa. Läs mer här

Vanliga frågor om flytt

Kan jag ta med mig larmsystemet om jag flyttar?

Vi rekommenderar att du lämnar ditt larmsystem i ditt gamla hem eftersom vi erbjuder ett antal rabatter till befintliga kunder som är intresserade av att installera ett larmsystem i deras nya hem.

Kolla in våra erbjudanden för flytt.

Jag ska flytta, vad händer med mitt hemlarm då?

Om du ska flytta så har vi gjort det väldigt enkelt för dig och självklart ska du få uppleva samma känsla av trygghet i din nya bostad. Vid flyttfrågor rekommenderar vi dig att besöka vår sida avseende flytt för snabbast service.

Äger jag mitt hemlarm?

Idag när du tecknar ett avtal med Sector Alarm så lånar du ditt startpaket vilket innebär att du endast har tre månaders uppsägningstid. 

Kunder som har ett äldre avtal kan ha skillnader i villkoren både med avseende på äganderätt och uppsägningstid. Läs avtalsvillkoren avseende ditt avtal för mer information eller kontakta vår kundservice via chatten.

Hur lång bindningstid har jag?

Din bindningstid kan variera beroende på hur ditt avtal ser ut och när du har tecknat det. Har du frågor gällande ditt avtal är du välkommen att kontakta vår kundservice.

Om du beställer ett hemlarm idag har vi ingen bindningstid, endast en uppsägningstid på 3 kalendermånader.

Jag vill säga upp mitt kontrakt, vad gör jag?

Du måste fortfarande anmäla din flytt på vår webbplats. Då fixar vi allt efter dina önskemål.

Anmäl din flytt genom att klicka här.

Vad händer med min nyckel efter uppsägningen?

Då vi inte vill skicka nycklar fram och tillbaka så är det bestämt enligt avtal att nycklarna makuleras vid avslut, flytt eller låsbyte. Att nycklarna makuleras är därför en säkerhetsrutin. Är det så att du ändå vill ha tillbaka nyckeln så kan vi skicka den till dig för en kostnad på 1990 kr.