Vår kundservice har något längre svarstider just nu vilket vi beklagar, men du kan alltid chatta med oss genom Alex nedan.

Ska du flytta? Vi har fina erbjudanden för dig.

Ta del av ditt erbjudande Ta del av ditt erbjudande

Just nu frågar våra kunder oss om ...

Kan jag byta batterier själv?

Ja, du kan byta batterier själv. Du behöver inte ta kontakt med oss innan om det inte gäller batteribyte på Centralenheten. Du kan beställa batterierna direkt via vår webbshop. Där hittar du även instruktioner om hur du gör. För mer information om batteribyte så kan du gå in på vår sida gällande batteribyte.

Vi kan såklart också hjälpa dig med batteribytet. Kontakta vår kundsupport via chatten så kan vi boka in en service för komplett batteribyte till en kostnad på 790 kr. Det ingår då även 18 månaders garanti.

Har du glömt lösenordet till appen?

Gå in på inloggningssidan av Mina sidor och klicka på ”Logga in” och sedan ”Glömt lösenord”.
Ett nytt lösenord skickas till den e-postadress som du har registrerat.

Hur byter jag konto för autogiro?

Som privatperson kan du byta autogirokonto på olika sätt. För att minimera risken att det blir ett avbrott i autogirodragningarna rekommenderar vi er att vända er till er bank för hjälp.

Jag ska flytta, vad händer med mitt hemlarm då?

Om du ska flytta så har vi gjort det väldigt enkelt för dig och självklart ska du få uppleva samma känsla av trygghet i din nya bostad. Vid flyttfrågor rekommenderar vi dig att besöka vår sida avseende flytt för snabbast service.

Kan jag ta med mig larmsystemet om jag flyttar?

Vi rekommenderar att du lämnar ditt larmsystem i ditt gamla hem eftersom vi erbjuder ett antal rabatter till befintliga kunder som är intresserade av att installera ett larmsystem i deras nya hem.

Kolla in våra erbjudanden för flyttning.

Hur ställer jag in Sector Alarm App för mitt larmsystem?

Du kommer att få ett välkomst-SMS eller e-post i förväg. Genom att följa länken i SMS eller e-post kommer du att bli ombedd att bekräfta ditt mobilnummer och ditt kundnummer som också finns i SMS eller e-post. Därefter ombeds du att bekräfta vägbeskrivning till din bostad, att skapa ett verifieringsord som kommer att användas i händelse av larm och bekräftelse av 2-4 användare du vill ha på ditt konto.

Du kan komma åt Mina sidor om du klickar här.

Klicka här för mer frågor och svar Klicka här för mer frågor och svar
Flyttar du ut? Få ett helt nytt larm kostnadsfritt.

Flyttar du ut? Få ett helt nytt larm kostnadsfritt.

Om du redan är kund hos oss idag och planerar att flytta så vill vi gärna fortsätta att trygga ditt hem. Vi har gjort det väldigt enkelt. Vi installerar ett helt nytt larmsystem i din nya bostad och installerar samma antal komponenter som du har idag – helt kostnadsfritt i ditt nya hem.

Flyttar du till en lägenhet har vi ett rikigt bra lägenhetserbjudanden till dig. Vill du dessutom addera ett digitalt dörrlås eller en smart videokamera i ditt nya hem så löser vi det utan problem.

check mark

Helt nytt larmsystem kostnadsfritt med fri installation

check mark

Speciellt lägenhetserbjudande

check mark

Allt ingår – ingen bindningstid och inga uppstartskostnader

Chatta med Alex

Gör det enkelt och klicka på vår “chatta med oss” pop-up som dyker upp längst ned till höger på denna sida för att chatta med vår chatbot Alex. Om det finns en fråga som Alex inte kan svara på kommer du bli kopplad till en medarbetare på kundservice.

Facebook Messenger

Du kan även välja att chatta med Alex genom Facebook Messenger. Kan inte Alex svara så kommer du bli kopplad till en medarbetare på kundservice.

Observera att när du använder Facebook Messenger gäller Facebooks villkor och sekretesspolicy.

Håll koll på ditt andra hem

Har du ett sommarhus eller fjällstuga som du vill skydda mot brand, inbrott eller vattenläckage? Väljer du att komplettera ditt befintliga startpaket med våra tilläggskomponenter kan du även se bilder och video i HD-kvalité, kontrollera temperatur, upptäcka läckage eller översvämning och kontrollera åtkomst för besökare via digitala dörrlås.

check mark

Förmånligt erbjudande för dig som beställer ett stuglarm (endast för befintliga kunder).

check mark

Avancerade detektorer upptäcker inbrottsförsök, rök, brand och vattenläckor

check mark

All service ingår, ingen bindningstid.

Värva en vän och få tre fria månader

Har du en vän som du vill skydda mot brand, inbrott eller andra oförutsedda händelser? För varje vän du rekommenderar får du just nu tre fria månader. Bonusen kommer dig tillgodo inom 30 dagar från att larmet är installerat hos din vän.

Värva en vän och hjälp ett barn till trygghet

Har du fortfarande frågor? Inga problem, låt oss hjälpa dig.

Sector Alarm AB | Box 274 | 401 24 Göteborg