Sector Alarm App

Med Sector Alarm App blir din vardag lite enklare. Våra smarta lösningar, kopplade till ditt hemlarm, möjliggör att du kan låsa upp och larma av på samma gång, styra belysning och andra elapparater och få meddelanden när barnen kommer hem från skolan. Med funktionen Se hem får du dessutom full kontroll och kan använda appen för att ta ett foto av ditt hem med hjälp av larmets kameradetektorer.

Går att ladda ner gratis App Store, Google Play och Windows Phone Store.

Aktivering av Sector Alarm App

För att komma igång med appen behöver du följa ett par enkla steg:

Registrera ett konto på Mina Sidor

Registrera ett konto på Mina Sidor

Fyll först i ditt kundnummer och sedan ditt mobiltelefonnummer. Ditt kundnummer hittar du på ditt avtal eller på din faktura. Använd det mobiltelefonnummer som går till abonnemangsinnehavaren.

SMS med engångskod

SMS med engångskod

Ett SMS med en engångskod på 6 siffror skickas inom loppet av 30 sekunder. Fyll i engångskoden för att validera mobiltelefonnumret.

Inloggningsuppgifter till appen

Inloggningsuppgifter till appen

Fyll i din e-postadress samt ett unikt lösenord för tjänsten. Detta blir dina inloggningsuppgifter för Mina sidor och appen. Ett valideringsmail skickas till den valda e-postadressen, öppna mailet och följ anvisningarna för att validera ditt konto.

Installera appen

Installera appen

Kontot är nu aktivt och kopplat till ditt larmsystem. Ladda hem och installera appen som finns tillgänglig på App Store, Google Play och Windows Phone Store. Logga in med din e-postadress samt det lösenord du valt på mina sidor. När du loggat in på appen sparas dina uppgifter och du förblir inloggad, tills dess att du aktivt väljer att logga ut.

Sector Alarm App

Med Sector Alarm App har du bra koll på ditt hemlarm - var du än är. Här kan du larma på och av, läsa av händelser och få meddelanden när barnen kommer hem från skolan.  Läs av temperaturen i din bostad och få bättre kontroll på ditt hem. Det kan hjälpa dig att upptäcka problem och på så vis undvika kostsamma skador.

En extra trygghet, vart du än är

Med den nya funktionen kan du ta stillbilder från kameradetektorerna i ditt hem och se bilderna direkt i appen. Bilderna kan sedan sparas och delas efter behov. Funktionen är endast tillgänglig när larmet är aktiverat i bortaläge, alltså när hela huset är larmat. Om larmet är avaktiverat eller i hemma läge (skalskydd) då är inte funktionen tillgänglig, det går alltså inte att fota när människor rör sig i bostaden.


Detta är en extra funktion för dig som vill kolla av om allt är lugnt hemma. Kanske vill du se om tonåringen lämnat huset, eller om hunden har det bra när du är borta?


För att använda tjänsten behöver du ha den senaste versionen av kameradetektorer. Är du osäker på vilken version du har, kontakta kundtjänst.

kamera