Tid kvar:

Om Sector Alarm

Sector Alarm är en totalleverantör av trygghet och säkerhet för privata bostäder och mindre företag. Sedan etableringen 1995 har företaget utvecklats till att idag vara det näst största larmföretaget i Europa med fler än 650 000 kunder och över 3000 anställda. Sector Alarm växer snabbt och har idag verksamhet i Finland, Frankrike, Irland, Italien, Norge, Portugal, Spanien och Sverige. Sector Alarm har som långsiktigt mål att bli det ledande företaget för trygghetslösningar i Europa.

Omdömen om vårt hemlarm

En larmtjänst där allt ingår

Innanför hemmets fyra väggar finns allt viktigt i livet - dina familjemedlemmar, husdjur, personliga ägodelar och betydelsefulla minnen. En åtgärd vid brand är minst lika viktigt som ett skydd mot inbrott, så tänker vi på Sector Alarm och det är därför vi har valt att arbeta med marknadens mest kompletta larmtjänst. Tillsammans med vår larmcentral och Sveriges bästa kundservice har du personlig kontakt dygnet runt, året om. På Sector Alarm vill vi skapa känslan av att det alltid är någon hemma.

Vår affärsidé

Som specialister på trygghet levererar vi lösningar till privata bostäder och mindre företag över hela Europa. Genom marknadens bästa kundservice, ger vi människor möjligheten att känna sig trygga.

Enkelt att använda för alla i familjen.

Lediga jobb
Lediga jobb

Sector Alarm växer och är alltid på jakt efter fler engagerade och duktiga medarbetare. Sök bland våra lediga jobb.

Brandöva hemma med barnen
Brandöva hemma med barnen

Du brandövar på jobbet och barnen i skolan, men sällan i hemmet. Vi vill ändra på det. Se vår film på hur du brandövar hemma.

SOS Barnbyar
SOS Barnbyar

Alla barn förtjänar en tryggare vardag. Därför jobbar vi tillsammans med SOS Barnbyar och stödjer deras arbete i Chimoio, Moçambique.

Har du frågor? Inga problem, låt oss hjälpa dig.
Kontakta oss
Kundservice

info@sectoralarm.se

Press
Press

press@sectoralarm.se