Just nu har vi ökat tryck på vår kundservice. Vi uppmanar er att använda vår chatt för att undvika längre väntetider i telefon

Upplev en tryggare sommar

På Sector Alarm är din trygghet vår största passion. Under detta avsnitt har vi samlat intressanta reportage och värdefulla tips på hur du kan göra din sommar lite tryggare.

6 tips för en tryggare sommar

6 tips för en tryggare sommar

En utflykt till stranden eller en tupplur på altanen? Även om vi inte reser långt i sommar finns det en del att tänka på för att förhindra inbrott och få en tryggare sommar.

Smarta fördelar med larm i sommarstugan

Larm i sommarstugan

Vad händer i sommarhuset när det står tomt? Det finns många sätt att ta reda på den frågan – bland annat med hjälp av ett hemlarm. Ta del av fördelarna med larm i sommarstugan. 

Sov tryggare med nattlarm

Sov tryggare med nattlarm

Med Sector Alarms hemmaläge kan huset vara larmat även under natten. För Stefan och Katarina betyder det extra trygghet och ännu bättre sömn.

Så undviker du vattenskador hemma

Så undviker du vattenskador

Vattenläckage är tyvärr ett vanligt problem som kan orsaka stor skada om den inte upptäcks i tid. Här får du tips som tryggar upp i ditt hem.

Brandöva hemma med barnen

Brandöva hemma med barnen

Du brandövar på jobbet och barnen i skolan, men sällan i hemmet. Vi vill ändra på det. Se vår film på hur du brandövar hemma.

Dolda brandrisker i hemmet

Dolda brandrisker i hemmet

Sector Alarm har sammanställt 5 värdefulla tips på hur du undviker de dolda brandriskerna i hemmet. Ta del av tipsen nu.

Tryggare trädgårdsliv

Tryggare trädgårdsliv

Med två små killar med mycket spring i benen behöver villaägaren Maria Vikerfors vara på alerten och snabbt kunna lämna trädgården.

Vi finns där för dig i sommar

Vi finns där för dig i sommar

Larmcentralen på Sector Alarm är alltid bemannad, dygnet runt och året om – även under sommarmånaderna. Vi hälsar på larmoperatörerna Ida och Christian, och får deras tips för en tryggare sommar.

Tänk på det här innan du köper ett hemlarm

Att tänka på när du väljer larm

Funderar du på att installera ett larm hemma? För att du ska få ut så mycket som möjligt av hemlarmet kommer här några viktiga saker att tänka på.

Detta säger våra kunder om oss