Just nu har vi ökat tryck på vår kundservice. Vi uppmanar er att använda vår chatt för att undvika längre väntetider i telefon

Just nu 1490 kr
för brandlarm!

Brandlarm med skydd mot både inbrott och brand

Alla våra kunder börjar med ett startpaket med kamera- och rökdetektor. Detta startpaket anpassar vi sedan efter dina behov och önskemål. Enkelt och smart tycker vi. Fyll i dina uppgifter så ringer vi upp och berättar mer.

Tc Startpackage Standard V4 Villaagarna

Det här ingår i startpaketet

Centralenhet med anslutning via GSM och internet, 1 manöverpanel, 1 kameradetektor, 1 rökdetektor, 1 magnetkontakt, 5 larmbrickor så du kan larma av och på utan kod, kostnadsfri app som ger dig full kontroll över larmet samt avskräckande skyltar och dekaler.

En av de viktigaste funktionerna i larmpaketet är att det ansluter ditt hem till vår larmcentral som är tillgängliga för dig dygnet runt.

Brandlarm hemma ger dig en tryggare vardag

En åtgärd vid brand är minst lika viktigt som ett skydd mot inbrott, så tänker vi på Sector Alarm och det är därför vi har valt att arbeta med en larmtjänst där allt ingår från början. Tillsammans med vår larmcentral och vår prisbelönta kundservice har du personlig kontakt dygnet runt, året om.

Ett brandlarm som räddar liv

Hemmet är din borg, där finns allt viktigt i livet - dina familjemedlemmar, husdjur, personliga ägodelar och betydelsefulla minnen. Det är troligen din tryggaste plats. Din bostad är samtidigt den vanligaste brandplatsen.
I ditt hem finns många brandrisker. Med ett brandskydd kopplat till larmcentral sparar du tid. Tid är det viktigaste du behöver om du utsätts för brand i hemmet.
När du väljer ett villalarm från Sector Alarm ingår alltid ett brandskydd där våra rökdetektorer kommunicerar med varandra. Larmar en rökdetektor, tjuter alla - oavsett placering. Detta hjälper framför allt dig som bor i ett hus med flera våningar.

Brandlarm som räddar liv

Personlig kontakt dygnet runt

Ditt hemlarm är kopplat till Sector Alarms larmcentral. Våra operatörer är specialutbildade och finns tillgängliga dygnet runt och hjälper dig vid alla tänkbara situationer.
Våra operatörer är specialister. Varje dag arbetar de med att tolka och hantera olika situationer. Oavsett larmkaraktär får du alltid den hjälp som situationen kräver. På Sector Alarm värnar vi om din familj och tar din trygghet på största allvar.
Ditt hemlarm är uppkopplat med dubbla kommunikationsvägar (via GSM-nätet och din befintliga bredbandsuppkoppling) vilket ger dig en snabb och säker uppkoppling till larmcentralen.

Personlig kontakt dygnet runt
Brandskydd som räddar liv

Brandskydd för ditt hem

Syftet med montering av optiska rökdetektorer är att säkerställa en så tidig varning som möjligt när en brand utvecklas. Du har då möjlighet att rädda dig själv och andra som bor i hemmet. Speciellt när du ligger och sover, kan detta betyda skillnaden mellan liv och död.  

Om du har flera röklarm kommer sannolikheten för snabb detektering naturligt att öka. Med vår mångåriga expertis ger våra säkerhetskonsulter dig råd om placering av rökdetektorerna. Vi tar alltid hänsyn till förhållanden som ventilation och luftrörelser i hemmet, typ av tak osv, faktorer som kan påverka tiden för rökdetektering.

Hemlarm räddade huset från
att brinna ner (2:16 min)

Se filmen Se filmen

Vår larmtjänst

Med ett hemlarm från Sector Alarm får du tillgång till vår larmtjänst där allt ingår från början.

Skydd mot inbrott

Skydd mot inbrott

Både rörelse- och kameradetektorn bevakar stora ytor och reagerar snabbt vid inbrott. Om vi på bild, via kameradetektorn, kan bekräfta inbrott kontaktar larmcentralen polis.

Åtgärd vid brand

Åtgärd vid brand

Med en eller flera rökdetektorer kan vi upptäcka starten på en brand. Om vi på bild, via kameradetektorn, kan bekräfta att det ryker kontaktar larmcentralen räddningstjänsten.

Trygghetslarm

Trygghetslarm

Vi värderar trygghetslarm högt då det handlar om personlig trygghet. En knapptryckning från hjälp. En väktare åker ut och ser till att du och din familj mår bra.

Personlig kontakt dygnet runt

Personlig kontakt dygnet runt

Oavsett situation och tidpunkt på dygnet står vi till din tjänst. Vi är bemannade dygnet runt för att hjälpa dig vid alla tänkbara situationer.

Nyckelservice

Nyckelservice

Vi förvarar alltid ett par nycklar till din bostad för att snabbare kunna hjälpa dig. Dessutom kan vi vid ett strömavbrott slå på strömmen igen.

Kopplat till vår larmcentral

Kopplat till vår larmcentral

Ditt hemlarm är kopplat till vår larmcentral. Våra operatörer finns tillgängliga dygnet runt och hjälper dig vid alla tänkbara situationer.

Säker överföring av larmsignal

Säker överföring av larmsignal

Med dubbla kommunikationsvägar (via GSM och ethernetanslutning) får du en snabb och säker överföring av larmsignal till larmcentralen.

Fria utryckningar

Fria utryckningar

Många låter bli att använda sitt larm av rädsla för falsklarm som leder till utryckningar och onödiga kostnader. Vi kräver att du använder larmet, därför ingår alltid kostnadsfria utryckningar.

Inre & yttre kontroll av bostaden

Inre & yttre kontroll av bostaden

Vid en utryckning utför väktaren alltid en kontroll av bostaden. Med hjälp av din nyckel kan vi snabbare ta oss in i din bostad om olyckan är framme.

Lokal närvaro

Lokal närvaro

Sector Alarm finns etablerade på de flesta orter runt om i Sverige. Tillsammans med de bästa vaktbolagen på orten har vi kännedom om just ditt område.

Husdjursanpassning

Husdjursanpassning

Med vår husdjursanpassning kan dina husdjur röra sig fritt där hemma utan att ett larm går.

Temperaturavkännare

Temperaturavkännare

Vid temperaturförändringar tar kameran bilder som skickas direkt till larmcentralen som snabbt kan verifiera orsaken till larmet och utföra rätt åtgärd.

Mina sidor

Mina sidor

Mina sidor är till för dig som vill ha extra koll på ditt konto hos Sector Alarm. Här har du bra koll på ditt larmsystem m.m.

Sector Alarm App

Sector Alarm App

Med Sector Alarm App har du bra koll på ditt hem. Här kan du larma på och av, läsa av temperaturen och få meddelanden när barnen kommer hem från skolan.

Brandskyddsprodukter

Brandskyddsprodukter

Om det börjar brinna är sekunder dyrbara. Därför är det viktigt att ha en tydlig plan på vad du och din familj ska göra om olyckan är framme. Det är också viktigt att ha hjälpmedel som kan minimera skadorna. Här nedan ser du brandskyddsprodukter som vi rekommenderar till ditt hem. I kombination med ett uppkopplat brandlarm såklart!