Över 25 års erfarenhet och
nöjda kunder

Vi har över 25 års erfarenhet på den svenska larmmarknaden. Vi växer snabbt och har över en halv miljon nöjda kunder med 95/100 i genomsnittlig kundnöjdhet. Tid kvar:
Vi har över 25 års erfarenhet på den svenska larmmarknaden. Vi växer snabbt och har över en halv miljon nöjda kunder med 95/100 i genomsnittlig kundnöjdhet.
Larmcentral öppen dygnet runt med omedelbar respons

Larmcentral öppen dygnet runt med omedelbar respons

Våra skickliga larmoperatörer kontaktar dig omedelbart vid brand-, inbrotts- och trygghetslarm. Om de med hjälp av bilder kan bekräfta skarpt larm vidtas åtgärd direkt. Vår larmcentral är den modernaste i norra Europa och finns alltid där för dig.

 

Ett uppkopplat hemlarm från Sector Alarm minskar sannolikheten för både inbrott och brand i din bostad.

Startpaket inklusive installation. Beställ idag och spara 2000 kr.*
Tid kvar:
Startpaket inklusive installation. Beställ idag och spara 2000 kr.*

Fria utryckningar och fri support och service

Vår skickliga personal finns alltid på plats för att erbjuda dig fria utryckningar, fri teknisk service och fri personlig support.

Kundanpassat, lätt att använda med prisvinnande design

Alla våra hemlarm och smarta hem-lösningar är utformade för att garantera din trygghet. De smälter in i ditt hem utan att kompromissa med funktionaliteten, och övervakas dygnet runt av vår certifierade larmcentral. Våra enheter är lättanvända och kan alla styras med Sector Alarm App, fjärrkontroll, manöverpanel eller larmbrickor. Våra larmsystem är anpassningsbara – du kan när som helst lägga till fler smarta hemenheter.

Alla våra hemlarm och smarta hem-lösningar är utformade för att garantera din trygghet
Hemlarm med utmärkt kundservice
Utmärkt kundservice

Vi värdesätter våra kunder högt och är mycket stolta över att ha vunnit elva pris för vår kundservice. Saker som fria utryckningar och gratis batterier är självklara för oss – vi vill alltid göra det lilla extra för att ge våra kunder en känsla av total trygghet och bekymmerslöshet.

Avtalslång materialgaranti och funktionell garanti, med dagliga systemkontroller

Larmets funktionalitet kontrolleras regelbundet – därför kan du alltid vara trygg med att larmet fungerar som det ska. Alla våra produkter levereras med livstids materialgaranti och funktionell garanti.

 

Våra larmoperatörer sparar värdefulla sekunder

Vår larmcentral är den modernaste i norra Europa och är bemannad dygnet runt av specialutbildade larmoperatörer, som är redo att ge dig den hjälp som situationen kräver.

 

Sector Alarm erbjuder kompletta trygghetslösningar. Vi tillhandahåller hela larmtjänsten, vilket säkerställer omedelbar respons och en bättre kundupplevelse – varje gång.

 

Med en genomsnittlig svarstid på tolv sekunder, kommer vi snabbt att vidta den åtgärd som situationen kräver – oavsett om det rör sig om en brand, ett inbrott eller ett trygghetslarm.

På Sector Alarm är din och din familjs trygghet av största vikt

Ett Sector Alarm-hem är ett tryggare hem.

 

Våra larmoperatörer är utbildade i att tolka och hantera olika nödsituationer – om olyckan är framme håller de dig underrättad under hela händelseförloppet. Vi erbjuder även efterservice vid behov.

 

De använder den senaste tekniken för att avgöra vilken typ av åtgärd som krävs, och skickar bildmaterial till räddningstjänst eller polis för att tydliggöra situationen. Detta sparar värdefulla sekunder.

 

Våra specialutbildade larmoperatörer:

check mark

Underrättar dig efter att larmet har utlösts, om vad som har hänt och vilka åtgärder som har vidtagits.

check mark

Kontaktar omedelbart dina angivna kontaktpersoner.

check mark

Kontaktar vid behov utryckningstjänst (polis, brandkår eller ambulans) och informerar dem om vad som har hänt, vilka åtgärder som har vidtagits och uppdaterar dem tills de har anlänt.

check mark

Skickar vid behov ut en eller flera väktare till ditt hem för support under och efter händelsen.

Du förtjänar det bästa …

Våra hemlarm är utformade för att garantera din säkerhet. Med en modern och medveten design smälter våra prisbelönta produkter in i ditt hem utan att kompromissa med funktionaliteten.

quote
25 års erfarenhet

Över en halv miljon nöjda kunder (95/100 kundnöjdhet i genomsnitt).

quote
Rekommenderade

Sector Alarm är rekommenderade av Villaägarna.

quote
Prisbelönt design

Vinnare av Red Dot Design Award – ett globalt design- och kvalitetspris.

Vad säger våra kunder…