Startpaket inbrott & brand för 0 kr!

Beställer du nu så får du vårt startpaket för 0 kr inkl. installation! Fyll i dina uppgifter så ringer vi upp och berättar mer. Gäller endast fram till den 5e januari.

Startpaket TC 0Kr Startpaket TC 0Kr

Alla våra kunder börjar med ett startpaket med kamera- och rökdetektor. Detta startpaket anpassar vi sedan efter dina behov och önskemål. I startpaketet ingår installation av 1 centralenhet, 1 manöverpanel, 1 kameradetektor, 1 rökdetektor, 1 magnetkontakt, 5 larmbrickor och avskräckande dekaler.

Rekommenderade av Villaägarnas Riksförbund

Vi på Villaägarna rekommenderar dig att i första hand välja Sector Alarm som hemlarmsleverantör. Med ett pålitligt skydd mot både inbrott och brand får du en komplett trygghetslösning anpassad för just ditt hem.

Med ett uppkopplat hemlarm får du en tryggare vardag för dig och din familj. Fria väktarutryckningar, nyckelservice och möjligheten att få notiser när barnen kommer hem från skolan och larmar av är bara några av fördelarna med Sector Alarms tjänst. Dessutom betalar du aldrig mer än 479 kr/mån tack vare Sector Alarms pristak.

Marcus Lindström,
Chef Medlemsförmånder Villaägarnas Riksförbund