Inbrottslarm

Varför behöver jag ett inbrottslarm?

För att skydda din bostad och din familj är det viktigt att åtgärder vidtas omedelbart vid inbrott och att du och räddningstjänst snabbt blir meddelade. Sector Alarms uppkopplade inbrottslarm ger dig en trygghetskänsla och skydd dygnet runt.

Vilket inbrottslarm är bäst?

Vilket inbrottslarm som passar dig bäst beror på din boendesituation samt vilka funktioner och lösningar du önskar. Genom att svara på några grundläggande frågor om ditt boende kommer vi kunna erbjuda ett förmånligt förslag om vilket inbrottslarm som passar dig bäst.

Kan man ha inbrottslarm i lägenhet?

Självklart! Med hjälp av våra säkerhetsexperter kan vi anpassa ditt lägenhetslarm efter dina och din familjs behov. Ditt lägenhetslarm är direkt kopplat till vår larmcentral där våra certifierade larmoperatörer svarar omedelbart på inbrott-, brand- och trygghetslarm, dygnet runt. Och med hjälp av Sector Alarm App kan du styra ditt lägenhetslarm var du än befinner dig.

Vad är skalskydd?

Skalskydd är en inställning i våra inbrottslarm som innebär att larmet aktiveras för dörrar, fönster och områden du vill säkra, medan du och din familj kan röra er som vanligt inne i hemmet. Vårt mål är att du ska kunna känna dig trygg i ditt hem dygnet runt

Vad finns det för olika typer av larm?

Sector Alarm är en totalleverantör av trygghet och säkerhet för privata bostäder och mindre företag. Vår affärsidé bygger på en larmtjänst där allt ingår och erbjuder allt inom hemlarm, inbrottslarm, brandlarm och trygghetslarm. Vi har över 25 års erfarenhet på den svenska marknaden och branschens nöjdaste kunder. Genom att svara på några grundläggande frågor om ditt boende kan vi ta fram ett personligt erbjudande på inbrottslarm anpassat efter dina behov.