Larm

Varför behöver jag ett larm?

Om du vill skydda ditt hem mot exempelvis inbrott, brand och vattenskador behöver du ett larm för att effektivt och säkert skydda ditt hem. Genom att svara på några grundläggande frågor om ditt boende kommer vi på Sector Alarm kunna erbjuda ett förmånligt förslag om vilket larm som passar dig bäst.

Vilket larm är bäst?

Vilket larm som passar dig bäst beror på din boendesituation samt vilka funktioner och lösningar du önskar. Genom att svara på några grundläggande frågor om ditt boende kommer vi på Sector Alarm kunna erbjuda ett förmånligt förslag om vilket larm som passar dig bäst.

Vad kostar ett larm?

Kostnaden för ett larm från Sector Alarm beror på flera olika faktorer. För att ta fram ett personligt erbjudande anpassat efter dina behov behöver vi kontakta dig. Du kan själv fylla i grundläggande uppgifter om ditt boende här så återkommer vi med ett förslag. Du förbinder dig inte till något!

VIlket larm är billigast?

Kostnaden för våra larm beror på flera olika faktorer. För att ta fram ett personligt erbjudande anpassat efter dina behov behöver vi kontakta dig. Du kan själv fylla i grundläggande uppgifter om ditt boende här så återkommer vi med ett förslag. Du förbinder dig inte till något!

Hur larmar jag på?

Det beror på vilken av Sector Alarms modeller som är installerad. Vissa av våra kunder kan aktivera larmet genom att trycka på huset + koden medan andra enbart behöver trycka på husknappen för att aktivera larmet. Man kan även använda en nyckelbricka eller appen för att larma på och larma av.

Vad är skalskydd?

Skalskydd är en inställning i våra hemlarm som innebär att inbrottslarmet aktiveras för dörrar, fönster och områden du vill säkra, medan du och din familj kan röra er som vanligt inne i hemmet. Vårt mål på Sector Alarm är att du ska kunna känna dig trygg i ditt hem dygnet runt.