Just nu har vi ökat tryck på vår kundservice. Vi uppmanar er att använda vår chatt för att undvika längre väntetider i telefon

Beställ Hemlarm och spara 4680 kr!

Vi har tagit fram ett erbjudande på hemlarm till dig som är kund hos Trygg-Hansa. Beställ nu så får du vårt startpaket med kamera- och rökdetektor för 0 kr. I startpaketet ingår installation av 1 centralenhet, 1 manöverpanel, 1 kameradetektor, 2 rökdetektorer, 1 magnetkontakt, 5 larmbrickor och avskräckande dekaler. Låt oss kontakta dig och berätta mer om erbjudandet.

Användar- & erbjudandevillkor

Erbjudandet om hemlarm gäller endast till dig som hemförsäkringskund hos Trygg-Hansa. Erbjudandet gäller endast nya kunder till Sector Alarm.
När du lämnar en intresseanmälan är du inte förpliktigad att köpa något. Dina uppgifter behandlas i enlighet med PUL (personuppgiftslagen). Du har alltid rätt att begära den information vi har om dig varje år samt rätta felaktiga uppgifter. I samband med din intresseanmälan godkänner du också att vi använder dina uppgifter för att kommunicera med dig via telefon, e-post, sms-utskick etc.
Vi kommer inte att sälja eller överlåta några personuppgifter till tredje part.