Skydda ditt hem med
ett övervakat hemlarm

Tid kvar:
Ta del av erbjudandet Ta del av erbjudandet

Förmånligt erbjudande för Trygg-Hansa-kunder!

Vi har tagit fram ett erbjudande på hemlarm till dig som är kund hos Trygg-Hansa.
Unikt för detta paket är att det utöver en extra rökdetektor även ingår en vattendetektor som hjälper dig förhindra kostsamma vattenskador. Beställ nu så får du Trygg-Hansa-paketet installerat för 0 kr och även 40 kronor i rabatt på månadskostnaden.

I Trygg-Hansas startpaketet ingår kostnadsfri installation av 1 gateway, 1 manöverpanel, 1 kameradetektor, 2 rökdetektorer, 1 vattendetektor, 2 vibrationsdetektor, 5 larmbrickor och avskräckande dekaler.


NYHET:
Nu kan du också kombinera ditt unika Trygg-Hansa-paket med ett digitalt dörrlås från Yale Doorman för 3990 kr. Läs mer om digitalt dörrlås nedan och låt våra säkerhetskonsulter berätta mer när vi kontaktar dig!

 


Låt oss kontakta dig! Låt oss kontakta dig!
Stolt vinnare av iF Design Awards 2023

Det smarta larmsystemet från Sector Alarm är vinnare av det prestigefyllda iF Design Awards 2023 i kategorin Product UX.

Vårt utvecklingsteam förbättrar ständigt tekniken för att säkerställa att vi kan erbjuda marknadsledande lösningar som gör verklig skillnad för dig som kund – skapa trygghet genom att göra ditt liv enklare och säkrare.

Våra Zigbee-kompatibla hemlarm omfattar innovativa, marknadsledande lösningar som vår portabla röstenhet som låter dig hålla kontakten med vår larmcentral även om bostaden skulle behöva utrymmas.

Stolt vinnare av iF Design Awards 2023
Få koll på ditt hem med digitalt dörrlås

Få koll på ditt hem med digitalt dörrlås

Du som kund hos Trygghansa får ett förmånligt erbjudande på ett digitalt dörrlås från Yale Doorman om du köper ett hemlarm från Sector Alarm. Du får installation av ett digitalt dörrlås som kopplas ihop med ditt hemlarm för 3990 kr och 40 kr extra i månaden.
Med vårt digitala dörrlås kan du kontrollera vem som går in i ditt hem när du är borta. Väntar du på en viktig leverans? Har barnen glömt nyckelarna? Vill du att grannarna ska mata dina husdjur? Med digitala dörrlås kan du strunta i nyckeln och styra låset med mobilen.

Du eller dina barn behöver inte längre oroa er för glömda eller bortappade nycklar.

Inga nycklar behövs - skapa permanenta eller tillfälliga nyckelkoder för familjemedlemmar och besökare.

Ditt digitala dörrlås är integrerat med ditt hemlarm. Larmet avaktiveras automatiskt med auktoriserad nyckelkod eller via Sector Alarm App.

Vår certifierade larmcentral kan öppna din dörr vid händelse av en nödsituation.

Upptäck vattenläckor innan de orsakar kostsamma skador

Från förstörda tak till mörka fläckar, vattenläckor kan vara ett av de dyraste hoten mot ditt hem, och de som är svårast att upptäcka. De kan ta månader att reparera och fukt och mögel kan orsaka hälsoproblem. Våra detektorer upptäcker även mycket små mängder vatten och varnar dig och oss innan någon betydande skada har skett. Vi kan också skicka en väktare som går in och stoppar vattenläckan eller så kan du meddela grannarna och sedan släppa in dem med ditt digitala dörrlås.

Hög precision innebär att till och med små mängder vatten och förändringar i fuktighet upptäcks.

Den kompakta designen passar i alla hemmets utrymmen.

Vår larmcentral får meddelanden direkt vid vattenläckage.

Larmcentralen kan skicka väktare för att stoppa vattenläckan, dygnet runt.

Upptäck vattenläckor

Varför välja larm från Sector Alarm?

Vi har över 25 års erfarenhet och håller över 650 000 kunder trygga över hela Europa. De ger oss betyget 4,7 av 5 stjärnor enligt Trustpilot. Med vår egen larmcentral, heltäckande service och toppmoderna teknik erbjuder vi omedelbar respons på alla typer av larm.

Varför välja Sector Alarm?

Omedelbar respons Vår larmcentral är tillgänglig dygnet runt, alla dagar och svarar på alla larm på några sekunder.

Utmärkt kundservice Din säkerhet är tryggad eftersom vi finns till hands när du behöver oss. Våra kunder har gett oss 4,7/5 stjärnor för nöjdhet.

Heltäckande service Problemfri service utan dolda avgifter. Vi erbjuder en omfattande produktgaranti, gratis underhåll, fria utbytesbatterier och en tjänst utan bindningstid och utryckningsavgifter.

Heltäckande säkerhet Våra portabla röstenheter och kameror gör att vi kan se och tala med dig vid en eventuell nödsituation, samt varna inkräktare i ditt hem. Vi skickar Räddningstjänsten om du behöver dem, vilket sparar viktiga sekunder.

Säkra anslutningar med backup Vi skapar flera anslutningar från ditt hem till vår larmcentral, helt säkrade med störningsskydd, och vi testar systemet flera gånger per dag.

Enkelt att använda Vi gör larmhanteringen enkel. Du kan välja mellan att använda den traditionella manöverpanelen, fjärrkontrollen eller appen. I vår interaktiva app får du pushnotiser och kan se bilder och video från kamerorna.

Prisbelönt design Som vinnare av designpriset RedDot erbjuder vi reptålig, tidlös produktdesign som smälter in snyggt i ditt hem.

Användar- & erbjudandevillkor
Erbjudandet om hemlarm gäller endast till dig som är kund hos Trygg-Hansa. Erbjudandet gäller endast nya kunder till Sector Alarm.
När du lämnar en intresseanmälan är du inte förpliktigad att köpa något. Dina uppgifter behandlas i enlighet med PUL (personuppgiftslagen). Du har alltid rätt att begära den information vi har om dig varje år samt rätta felaktiga uppgifter. I samband med din intresseanmälan godkänner du också att vi använder dina uppgifter för att kommunicera med dig via telefon, e-post, sms-utskick etc.
Vi kommer inte att sälja eller överlåta några personuppgifter till tredje part.