Vi hjälper dig
till en tryggare vardag!

Låt oss kontakta dig Låt oss kontakta dig

Ett enkelt och tryggt företagslarm

Vi vet att man har mycket att tänka på som företagare. Man ska göra sina kunder nöjda, fakturera, sköta personalfrågor och tusen andra saker, varje dag. Vi vill hjälpa dig att fokusera på det som är viktigt för dig. Låt oss tänka på din trygghet.

6 anledningar till varför du ska välja Sector Alarm

På Sector Alarm är din trygghet vår högsta prioritet. Vi vet att vi säljer företagslarm men egentligen handlar det om något större - en känsla av trygghet. Här kommer 6 anledningar till varför du ska välja Sector Alarm som trygghetsleverantör.

1

Personlig kontakt

Oavsett situation och tidpunkt på dygnet står vi till din tjänst. På Sector Alarm är vi bemannade dygnet runt för att hjälpa dig vid alla tänkbara situationer.

2

Fria utryckningar

Med Sector Alarm behöver du aldrig oroa dig för att göra fel när du larmar av. Oavsett larmorsak ingår alltid fria väktarutryckningar.

3

Smarta lösningar

Med Mina sidor och Sector Alarm App kan du hålla koll på ditt företagslarm vart du än befinner dig. Du kan bland annat få meddelanden när din personal larmat på eller av.

4

Kostnadskontroll

Som kund betalar du en fast månadskostnad. Med vår enkla betalningsmodell behöver du aldrig oroa dig för plötsliga utgifter och dolda avgifter.

5

Fullt ansvar

Genom att samla allt på ett ställe har vi gjort det enkelt för dig. Vi ansvarar för allt från installation till kundservice och äger och ansvarar för hela processen.

Inga bindningstider

Det ska vara smidigt att vara kund hos oss. Det är därför vi kan erbjuda en larmtjänst med ett personligt bemötande där du själv bestämmer hur länge du vill vara kund.

Detta säger våra kunder om oss
Koll på ditt företag med Sector Alarm App

Med hjälp av Sector Alarm App blir din vardag lite enklare. Våra smarta lösningar, kopplade till ditt företagslarm, möjliggör att du kan styra belysning och andra elapparater. Du kan även läsa av händelseloggen. Detta är bra för dig som vill ha lite extra koll på vem som larmat på eller av.

Sector Alarm App ingår i vår larmtjänst och finns tillgänglig på App Store, Google Play och Windows Phone Store.

iOS, Android, Windows

Sector Alarm App
Personlig kontakt dygnet runt
Personlig kontakt dygnet runt

Ditt företagslarm är kopplat till Sector Alarms larmcentral. Våra operatörer är specialutbildade och finns tillgängliga dygnet runt och hjälper dig vid alla tänkbara situationer.


Våra operatörer är specialister. Varje dag arbetar de med att tolka och hantera olika situationer. Oavsett larmkaraktär får du alltid den hjälp som situationen kräver. På Sector Alarm värnar vi om dig och dina anställda och tar din trygghet på största allvar.


Ditt företagslarm är uppkopplat med dubbla kommunikationsvägar (via GSM-nätet och din befintliga bredbandsuppkoppling) vilket ger dig en snabb och säker uppkoppling till larmcentralen.

Vera & Ruth valde ett företagslarm
från Sector Alarm (2:10 min)

Se filmen här Se filmen här
Vår larmtjänst

Med ett företagslarm från Sector Alarm får du tillgång till vår larmtjänst där allt ingår från början.

Skydd mot inbrott

Skydd mot inbrott

Både rörelse- och kameradetektorn bevakar stora ytor och reagerar snabbt vid inbrott. Om vi på bild kan bekräfta inbrott kontaktar larmcentralen polis.

Personlig kontakt dygnet runt

Personlig kontakt dygnet runt

Oavsett situation och tidpunkt på dygnet står vi till din tjänst. Vi är bemannade dygnet runt för att hjälpa dig vid alla tänkbara situationer.

Nyckelservice

Nyckelservice

Vi förvarar alltid ett par nycklar till din arbetsplats för att snabbare kunna hjälpa dig. Dessutom kan vi vid ett strömavbrott slå på strömmen igen.

Kopplat till vår larmcentral

Kopplat till vår larmcentral

Ditt företagslarm är kopplat till vår larmcentral. Våra operatörer finns tillgängliga dygnet runt och hjälper dig vid alla tänkbara situationer.

Säker överföring av larmsignal

Säker överföring av larmsignal

Med dubbla kommunikationsvägar (via GSM och din bredbandsuppkoppling) får du en snabb och säker anslutning larmcentralen.

Fria utryckningar

Fria utryckningar

Med ett företagslarm från Sector Alarm behöver du inte oroa dig för att göra fel. Oavsett larmorsak har du alltid fria väktarutryckningar.

Inre & yttre kontroll

Inre & yttre kontroll

Vid en utryckning utför vi alltid en kontroll av lokalen. Med hjälp av din nyckel kan vi snabbare ta oss in i lokalen om olyckan är framme.

Lokal närvaro

Lokal närvaro

Sector Alarm finns på de flesta orter i Sverige. Tillsammans med de bästa vaktbolagen på orten har vi kännedom om just ditt område.

Temperaturavkännare

Temperaturavkännare

Vid temperaturförändringar tar kameran bilder som skickas direkt till larmcentralen som snabbt kan verifiera orsaken till larmet och utföra rätt åtgärd.

Mina sidor

Mina sidor

Mina sidor är till för dig som vill ha extra koll på ditt konto hos Sector Alarm. Här har du bra koll på ditt larmsystem m.m.

Sector Alarm App

Sector Alarm App

Med Sector Alarm App har du bra koll på din verksamhet. Här kan du larma på och av, läsa av temperaturen och få meddelanden när personalen larmar på och av.