Just nu har vi ökat tryck på vår kundservice. Vi uppmanar er att använda vår chatt för att undvika längre väntetider i telefon

Varför ska du välja Sector Alarm?

Vår larmtjänst

Med ett hemlarm från Sector Alarm får du tillgång till vår larmtjänst där allt ingår från början.

Skydd mot inbrott

Skydd mot inbrott

Både rörelse- och kameradetektorn bevakar stora ytor och reagerar snabbt vid inbrott. Om vi på bild, via kameradetektorn, kan bekräfta inbrott kontaktar larmcentralen polis.

Åtgärd vid brand

Åtgärd vid brand

Med en eller flera rökdetektorer kan vi upptäcka starten på en brand. Om vi på bild, via kameradetektorn, kan bekräfta att det ryker kontaktar larmcentralen räddningstjänsten.

Trygghetslarm

Trygghetslarm

Vi värderar trygghetslarm högt då det handlar om personlig trygghet. En knapptryckning från hjälp. En väktare åker ut och ser till att du och din familj mår bra.

Personlig kontakt dygnet runt

Personlig kontakt dygnet runt

Oavsett situation och tidpunkt på dygnet står vi till din tjänst. Vi är bemannade dygnet runt för att hjälpa dig vid alla tänkbara situationer.

Nyckelservice

Nyckelservice

Vi förvarar alltid ett par nycklar till din bostad för att snabbare kunna hjälpa dig. Dessutom kan vi vid ett strömavbrott slå på strömmen igen.

Kopplat till vår larmcentral

Kopplat till vår larmcentral

Ditt hemlarm är kopplat till vår larmcentral. Våra operatörer finns tillgängliga dygnet runt och hjälper dig vid alla tänkbara situationer.

Säker överföring av larmsignal

Säker överföring av larmsignal

Med dubbla kommunikationsvägar (via GSM och ethernetanslutning) får du en snabb och säker överföring av larmsignal till larmcentralen.

Fria utryckningar

Fria utryckningar

Många låter bli att använda sitt larm av rädsla för falsklarm som leder till utryckningar och onödiga kostnader. Vi kräver att du använder larmet, därför ingår alltid kostnadsfria utryckningar.

Inre & yttre kontroll av bostaden

Inre & yttre kontroll av bostaden

Vid en utryckning utför väktaren alltid en kontroll av bostaden. Med hjälp av din nyckel kan vi snabbare ta oss in i din bostad om olyckan är framme.

Lokal närvaro

Lokal närvaro

Sector Alarm finns etablerade på de flesta orter runt om i Sverige. Tillsammans med de bästa vaktbolagen på orten har vi kännedom om just ditt område.

Husdjursanpassning

Husdjursanpassning

Med vår husdjursanpassning kan dina husdjur röra sig fritt där hemma utan att ett larm går.

Temperaturavkännare

Temperaturavkännare

Vid temperaturförändringar tar kameran bilder som skickas direkt till larmcentralen som snabbt kan verifiera orsaken till larmet och utföra rätt åtgärd.

Mina sidor

Mina sidor

Mina sidor är till för dig som vill ha extra koll på ditt konto hos Sector Alarm. Här har du bra koll på ditt larmsystem m.m.

Sector Alarm App

Sector Alarm App

Med Sector Alarm App har du bra koll på ditt hem. Här kan du larma på och av, läsa av temperaturen och få meddelanden när barnen kommer hem från skolan.

En säker vinnare

Vårt hemlarm är utformat för att garantera din säkerhet. Med sin moderna och medvetna design smälter våra trygghetslösningar in i ditt hem tillsammans med övrig inredning. Smarta funktioner som exempelvis kodfria larmbrickor som ingår i vårt startpaket gör vardagen enklare för alla i familjen.

Vinnare av Red Dot Award 2019

Red Dot Award är en internationell designutmärkelse för god formgivning som utdelas årligen av Design Zentrum Nordrhein Westfalen.

Detta säger våra kunder om oss

Rekommenderade av Villaägarnas Riksförbund

Vi på Villaägarna rekommenderar dig att i första hand välja Sector Alarm som hemlarmsleverantör. Med ett pålitligt skydd mot både inbrott och brand får du en komplett trygghetslösning anpassad för just ditt hem.

Med ett uppkopplat hemlarm får du en tryggare vardag för dig och din familj. Fria väktarutryckningar, nyckelservice och möjligheten att få notiser när barnen kommer hem från skolan och larmar av är bara några av fördelarna med Sector Alarms tjänst. Hos Sector Alarm har ni dessutom ett pristak på 489 kr/mån tack.

Marcus Lindström,
Chef Medlemsförmånder Villaägarnas Riksförbund

sdf

sdf