Just nu har vi ökat tryck på vår kundservice. Vi uppmanar er att använda vår chatt för att undvika längre väntetider i telefon

En ökad trygghet med smartplugs

Visst vore det skönt att komma hem till ett upplyst hem. Med smartplugs kopplat till ditt hemlarm kan du enkelt styra både belysning och andra elapparater. En ökad trygghet för dig som vill ha lite extra koll på ditt hem. Med tiden kommer ny teknik och nya behov skapas. Idag är det mer intressant än någonsin med smarta lösningar för ditt hem.

På Sector Alarm kan du ansluta ditt hemlarm till Mina sidor och Sector Alarm App. Med dessa verktyg kan du styra ditt hemlarm var du än är, dessutom kan du ställa in dina smartplugs med en schemalagd timer och få huset upplyst när du vill.

Vid ett eventuellt larm kan du också aktivera smartplugs så att ditt hem tänds vid händelse av inbrott eller brand. På så sätt kan du avskräcka en inbrottstjuv och minimera riskerna att bli instängd i mörker om det skulle börja brinna.

En förutsättning för smartplugs är att ditt hemlarm är kopplat till din befintliga bredbandsuppkoppling.

Smarta lösningar för ditt hem

Allt fler produkter och tjänster i ditt hem blir smartare och utvecklas för att förenkla din vardag. Många av dessa smarta lösningar kan kopplas till ditt hemlarm. Tänk dig att låsa upp och larma av på samma gång och få huset upplyst samma sekund? Allt detta och mycket mer kan du få om du väljer Sector Alarm.

Sector Alarm App

Sector Alarm App

Med Sector Alarm App har du bra koll på ditt hemlarm - var du än är. Här kan du larma på och av, läsa av händelser och få meddelanden när barnen kommer hem från skolan.

Smartplugs

Smartplugs

Visst vore det skönt att komma hem till ett upplyst hem. Med smartplugs kopplat till ditt hemlarm kan du enkelt styra både belysning och andra elapparater.

Digitala lås

Digitala lås

Nu behöver du inte oroa dig för borttappade nycklar och onödiga kostnader. Köp det digitala låset Yale Doorman och koppla det till ditt hemlarm från Sector Alarm.

Se ditt hem

Se ditt hem

Med Sector Alarm app kan du med hjälp av larmets kameradetektorer ta en bild av ditt hem. För att funktionen ska fungera behöver larmet vara aktiverat i bortaläge.