Just nu har vi ökat tryck på vår kundservice. Vi uppmanar er att använda vår chatt för att undvika längre väntetider i telefon

Smarta lösningar för ditt hem

Allt fler produkter och tjänster i ditt hem blir smarta och utvecklas för att förenkla din vardag. Många av dessa smarta lösningar kan kopplas till ditt hemlarm. Lås upp din dörr och larma av på samma gång. Kom hem till ett upplyst hem. Allt detta och mycket mer kan du få när du väljer Sector Alarm.

Koll på ditt hem med Sector Alarm App

Med hjälp av Sector Alarm App blir din vardag lite enklare. Våra smarta lösningar, kopplade till ditt hemlarm, möjliggör att du kan styra lås, belysning och andra elapparater. Du kan även läsa av händelseloggen. Detta är bra för dig som vill ha lite extra koll på vem som larmat på eller av.

Sector Alarm App ingår i vår larmtjänst och finns tillgänglig på App Store, Google Play och Windows Phone Store.

Sector Alarm App

Styr belysning och andra elapparater

Visst vore det skönt att komma hem till ett upplyst hem. Med smartplugs kopplat till ditt hemlarm kan du enkelt styra både belysning och andra elapparater. En ökad trygghet för dig som vill ha lite extra koll på din bostad. 

Vid ett eventuellt larm kan du också aktivera smartplugs så att ditt hem tänds vid händelse av inbrott eller brand. På så sätt kan du avskräcka en inbrottstjuv och minimera riskerna att bli instängd i mörker om det skulle börja brinna.

Lås upp och larma av på samma gång

Nu behöver du inte oroa dig för borttappade nycklar och onödiga kostnader. Köp det digitala låset Yale Doorman och koppla det till ditt hemlarm.

Med vår låsmodul EasyLock integrerar vi ditt digitala lås med ditt hemlarm. Med hjälp av Sector Alarm App kan du enkelt låsa upp och larma av på samma gång.