Just nu har vi ökat tryck på vår kundservice. Vi uppmanar er att använda vår chatt för att undvika längre väntetider i telefon

Sector Alarm App

Med Sector Alarm App blir din vardag lite enklare. Våra smarta lösningar, kopplade till ditt hemlarm, möjliggör att du kan låsa upp och larma av på samma gång, styra belysning och andra elapparater och få meddelanden när barnen kommer hem från skolan. Med funktionen Se hem får du dessutom full kontroll och kan använda appen för att ta ett foto av ditt hem med hjälp av larmets kameradetektorer.

Går att ladda ner gratis App Store, Google Play och Windows Phone Store.

13:54, Amelie
har larmat av.

Funktioner i appen

Larma på och av

Larma på och av

Oavsett var du befinner dig, så länge du har tillgång till internet, kan du enkelt styra ditt hemlarm med hjälp av Sector Alarm App.

Smarta notiser

Smarta notiser

Med Sector Alarm App kan du få notiser när någon larmat på eller av. En mycket användbar och uppskattad funktion för dig som har barn som kommer hem från skolan.

Digitala lås

Digitala lås

Lås upp och larma av på samma gång. Koppla ditt digitala lås Yale Doorman till ditt hemlarm och styr allt via appen. Spara tid och lås upp för hantverkaren från distans.

Temperaturkoll

Temperaturkoll

Med Sector Alarm App kan du läsa av temperaturen i din bostad och få bättre kontroll på ditt hem. Det kan hjälpa dig att upptäcka problem och på så vis undvika kostsamma skador.

Användarhantering

Användarhantering

Administrera dina användare och kontaktpersoner direkt i appen. En bra funktion för dig som vill ge hantverkare en tillfällig kod som bara gäller en viss tid.

Historik

Historik

Med Sector Alarm App kan du läsa historiken i ditt larmsystem. En bra funktion för dig som vill ha lite extra koll på vem som larmat på och av.

kamera

En extra trygghet, vart du än är

Med den nya funktionen kan du ta stillbilder från kameradetektorerna i ditt hem och se bilderna direkt i appen. Bilderna kan sedan sparas och delas efter behov. Funktionen är endast tillgänglig när larmet är aktiverat i bortaläge, alltså när hela huset är larmat. Om larmet är avaktiverat eller i hemma läge (skalskydd) då är inte funktionen tillgänglig, det går alltså inte att fota när människor rör sig i bostaden.


Detta är en extra funktion för dig som vill kolla av om allt är lugnt hemma. Kanske vill du se om tonåringen lämnat huset, eller om hunden har det bra när du är borta?


För att använda tjänsten behöver du ha den senaste versionen av kameradetektorer. Är du osäker på vilken version du har, kontakta kundtjänst.

Smarta lösningar för ditt hem

Allt fler produkter och tjänster i ditt hem blir smartare och utvecklas för att förenkla din vardag. Många av dessa smarta lösningar kan kopplas till ditt hemlarm. Tänk dig att låsa upp och larma av på samma gång och få huset upplyst samma sekund? Allt detta och mycket mer kan du få om du väljer Sector Alarm.

Sector Alarm App

Sector Alarm App

Med Sector Alarm App har du bra koll på ditt hemlarm - var du än är. Här kan du larma på och av, läsa av händelser och få meddelanden när barnen kommer hem från skolan.

Smartplugs

Smartplugs

Visst vore det skönt att komma hem till ett upplyst hem. Med smartplugs kopplat till ditt hemlarm kan du enkelt styra både belysning och andra elapparater.

Digitala lås

Digitala lås

Nu behöver du inte oroa dig för borttappade nycklar och onödiga kostnader. Köp det digitala låset Yale Doorman och koppla det till ditt hemlarm från Sector Alarm.

Se ditt hem

Se ditt hem

Med Sector Alarm app kan du med hjälp av larmets kameradetektorer ta en bild av ditt hem. För att funktionen ska fungera behöver larmet vara aktiverat i bortaläge.