Kontorslarm anpassat
efter dina behov

Tid kvar:
Få ditt pris på kontorslarm Få pris på kontorslarm
Vi skyddar ditt företag dygnet runt med omedelbar respons

Kontorslarm från Sector Alarm

Vi skyddar ditt företag dygnet runt med omedelbar respons

Vi anpassar och installerar företagslarm som matchar din budget och ger dig fullständig trygghet. Vår larmcentral är tillgänglig dygnet runt, alla dagar och vi svarar i genomsnitt på under 10 sekunder. Vi har över 25 års erfarenhet och över 600 000 kunder över hela Europa som känner sig trygga med att vi tar hand om deras säkerhet.

Vi skyddar ditt företag dygnet runt med omedelbar respons
Heltäckande säkerhet för kontoret

Heltäckande säkerhet för kontoret

Inga dolda kostnader - vi står för underhållet, avtalslång produktgaranti och inga utryckningsavgifter.

Den senaste tekniken

Den senaste tekniken

Avskräckande för inbrottstjuvar, snabb respons och maximal trygghet, tack vare vår prisbelönta teknik.

Utmärkt kundservice

Utmärkt kundservice

Våra kunder ger oss 4,8 av 5 stjärnor på Trustpilot, eftersom vi finns till hands när de behöver oss.

Vera & Ruth valde ett företagslarm
från Sector Alarm.

Övervakning dygnet runt med Sector Alarm

Med ett övervakat kontorslarm från Sector Alarm kan vi svara och vidta åtgärder på några sekunder. Oavsett om du har en inkräktare, brand eller översvämning kan vi ringa Räddningstjänsten, erbjuda fotoverifiering och spara viktiga sekunder. 

Skydda ditt kontor från inbrott

Skydda ditt kontor från inbrott

Våra skyltar avskräcker inbrottstjuvar, våra sensorer varnar med ljudsignal om en inkräktare försöker öppna ett fönster, och om de tar sig in agerar vår dygnet runt-bemannade larmcentral på några sekunder.

Snabb kontakt i nödsituationer

Snabb kontakt i nödsituationer

Vi finns till hands när det oväntade händer. Du får enkelt kontakt med oss såväl via fjärrkontrollen och manöverpanelen som via appen.

Fria utryckningar

Fria utryckningar

Med ett larm till ditt kontor från Sector Alarm behöver du inte oroa dig för att göra fel. Oavsett larmorsak har du alltid fria väktarutryckningar.

Omdömen om vårt larm

Med ett kontorslarm kan du stoppa inkräktare och förhindra inbrott

Stoppa inkräktare och förhindra inbrott

Våra kontorslarm förebygger inbrott, även när du är på plats. Om ditt larm går blir du omedelbart kontaktad av vår larmcentral. Med hjälp av fotoverifiering från dina övervakningskameror skickar vi Räddningstjänsten om det behövs.

Undvik inbrott med synliga skyltar och dekaler.

Våra avancerade sensorer upptäcker inbrottlarm i ett tidigt skede, vilket omedelbart bekräftas via kameror kopplade till vår larmcentral.

Operatörerna på vår 24-timmars larmcentral svarar så fort ett larm utlöses och samordnar vid behov räddningsinsatser med räddningstjänst. direkt.

Med hjälp av Sector Alarm App har du full kontroll över din verksamhet – oavsett var du befinner dig.

Håll koll på ditt kontor med Sector Alarm App

Sector Alarm App ingår i ditt kontorslarm och ger dig kontroll över ditt företag var du än befinner dig. Larma på eller larm av, ställ in timer för belysning och andra elektroniska apparater. Kontrollera temperatur, lås och lås upp dörrar och se bilder av din arbetsplats i realtid.
Du kan även läsa av händelseloggen. Detta är bra för dig som vill ha lite extra koll på vem som larmat på eller av.

Sector Alarm App finns tillgänglig på App Store, Google Play och Windows Phone Store.

Håll koll på ditt kontor med Sector Alarm App
Personlig kontakt dygnet runt

Personlig kontakt dygnet runt

Ditt kontorslarm är kopplat till Sector Alarms larmcentral. Våra operatörer är specialutbildade och finns tillgängliga dygnet runt och hjälper dig vid alla tänkbara situationer.

Våra operatörer är specialister. Varje dag arbetar de med att tolka och hantera olika situationer. Oavsett larmkaraktär får du alltid den hjälp som situationen kräver. På Sector Alarm värnar vi om dig och dina anställda och tar din trygghet på största allvar.

Varför välja företagslarm från Sector Alarm?

Vi har över 25 års erfarenhet och håller över 650 000 kunder trygga över hela Europa. De ger oss betyget 4,7 av 5 stjärnor enligt Trustpilot. Med vår egen larmcentral, heltäckande service och toppmoderna teknik erbjuder vi omedelbar respons på alla typer av larm.

Varför välja Sector Alarm?

Omedelbar respons Vår larmcentral är tillgänglig dygnet runt, alla dagar och svarar på alla larm på några sekunder.

Utmärkt kundservice Din säkerhet är tryggad eftersom vi finns till hands när du behöver oss. Våra kunder har gett oss 4,7/5 stjärnor för nöjdhet.

Heltäckande service Problemfri service utan dolda avgifter. Vi erbjuder en omfattande produktgaranti, gratis underhåll, fria utbytesbatterier och en tjänst utan utryckningsavgifter.

Säkra anslutningar med backup Vi skapar flera anslutningar från ditt företag till vår larmcentral, helt säkrade med störningsskydd, och vi testar systemet flera gånger per dag.

Enkelt att använda Vi gör larmhanteringen enkel. Du kan välja mellan att använda den traditionella manöverpanelen, fjärrkontrollen eller appen. I vår interaktiva app får du pushnotiser och kan se bilder och video från kamerorna.

Prisbelönt design Som vinnare av designpriset RedDot erbjuder vi reptålig, tidlös produktdesign som smälter in snyggt.