Företagslarm anpassat
efter dina behov

Tid kvar:
Få ditt pris på företagslarm Få pris på företagslarm

Ett enkelt och tryggt företagslarm

Vi hjälper dig att fokusera på det som är viktigt för dig, låt oss tänka på din trygghet.
Vi har tagit fram ett förmånligt erbjudande för dig som är ansluten till Foodora och inkluderar två fria komponenter. Systemet kan byggas ut efter önskemål och behov. 


Foodora-paketet

Installationskostnad 3390 kr, värde 6990 kr
Abonnemangskostnad 579 kr

Alla priser ex. moms

 

 

Ta del av erbjudandet Ta del av erbjudandet
När du fyller i detta formular godkänner du att Sector Alarm AB kan delge information till Foodora AB att ert företag har visat intresse för vår tjänst.
Inget övrigt informationsutbyte kommer ske mellan våra företag.

Komponenter

Vårt företagslarm ger dig många fördelar så att du kan fokusera på det som är viktigt för dig och ditt företag. Nedan finner du komponenterna som ingår i Foodora-paketet.

Gateway Säker anslutning via GSM och/eller ethernet.

Manöverpanel Ett enda tryck för enkel och snabb aktivering av överfallslarm och larm.

Vibrationsdetektor Om fönster eller dörrar öppnas reagerar larmet direkt.

Kameradetektor Känner av rörelse och kroppsvärme och låter dig ta bilder av lokalen via Sector Alarm App.

Inomhussiren effektfullt ljud med ljudnivå mellan 95–120 dBA vid 1 meter.

Larmbricka Aktivera/avaktivera larmet snabbt och enkelt.

Sector Alarm App Ger dig kontroll över ditt företag var du än befinner dig.

+ 2 fria komponenter

5 anledningar till varför du ska välja Sector Alarm

På Sector Alarm är din trygghet vår högsta prioritet. Vi vet att vi säljer företagslarm men egentligen handlar det om något större - en känsla av trygghet. Här kommer 5 anledningar till varför du ska välja Sector Alarm som trygghetsleverantör.

1
Personlig kontakt

Oavsett situation och tidpunkt på dygnet står vi till din tjänst. På Sector Alarm är vi bemannade dygnet runt för att hjälpa dig vid alla tänkbara situationer.

2
Fria utryckningar

Med Sector Alarm behöver du aldrig oroa dig för att göra fel när du larmar av. Oavsett larmorsak ingår alltid fria väktarutryckningar.

3
Smarta lösningar

Med Mina sidor och Sector Alarm App kan du hålla koll på ditt företagslarm vart du än befinner dig. Du kan bland annat få meddelanden när din personal larmat på eller av.

4
Kostnadskontroll

Som kund betalar du en fast månadskostnad. Med vår enkla betalningsmodell behöver du aldrig oroa dig för plötsliga utgifter och dolda avgifter.

5
Fullt ansvar

Genom att samla allt på ett ställe har vi gjort det enkelt för dig. Vi ansvarar för allt från installation till kundservice och äger och ansvarar för hela processen.

Håll koll på ditt företag med Sector Alarm App

Sector Alarm App ingår i ditt företagslarm och ger dig kontroll över ditt företag var du än befinner dig. Larma på eller larm av, kontrollera temperatur, lås och lås upp dörrar och se bilder av din arbetsplats i realtid.
Du kan även läsa av händelseloggen. Detta är bra för dig som vill ha lite extra koll på vem som larmat på eller av.

Sector Alarm App finns tillgänglig på App Store, Google Play och Windows Phone Store.

Håll koll på ditt företag med Sector Alarm App
Personlig kontakt dygnet runt

Personlig kontakt dygnet runt

Ditt företagslarm är kopplat till Sector Alarms larmcentral. Våra operatörer är specialutbildade och finns tillgängliga dygnet runt och hjälper dig vid alla tänkbara situationer.

Våra operatörer är specialister. Varje dag arbetar de med att tolka och hantera olika situationer. Oavsett larmkaraktär får du alltid den hjälp som situationen kräver. På Sector Alarm värnar vi om dig och dina anställda och tar din trygghet på största allvar.

Vera & Ruth valde ett företagslarm
från Sector Alarm (2:10 min)

Vår larmtjänst

Med ett företagslarm från Sector Alarm får du tillgång till vår larmtjänst där allt ingår från början.

Skydd mot inbrott
Skydd mot inbrott

Både rörelse- och kameradetektorn bevakar stora ytor och reagerar snabbt vid inbrott. Om vi på bild kan bekräfta inbrott kontaktar larmcentralen polis.

Personlig kontakt dygnet runt
Personlig kontakt dygnet runt

Oavsett situation och tidpunkt på dygnet står vi till din tjänst. Vi är bemannade dygnet runt för att hjälpa dig vid alla tänkbara situationer.

Nyckelservice
Nyckelservice

Vi förvarar alltid ett par nycklar till din arbetsplats för att snabbare kunna hjälpa dig. Dessutom kan vi vid ett strömavbrott slå på strömmen igen.

Kopplat till vår larmcentral
Kopplat till vår larmcentral

Ditt företagslarm är kopplat till vår larmcentral. Våra operatörer finns tillgängliga dygnet runt och hjälper dig vid alla tänkbara situationer.

Säker överföring av larmsignal
Säker överföring av larmsignal

Med dubbla kommunikationsvägar (via GSM och din bredbandsuppkoppling) får du en snabb och säker anslutning larmcentralen.

Fria utryckningar
Fria utryckningar

Med ett företagslarm från Sector Alarm behöver du inte oroa dig för att göra fel. Oavsett larmorsak har du alltid fria väktarutryckningar.

Inre & yttre kontroll
Inre & yttre kontroll

Vid en utryckning utför vi alltid en kontroll av lokalen. Med hjälp av din nyckel kan vi snabbare ta oss in i lokalen om olyckan är framme.

Lokal närvaro
Lokal närvaro

Sector Alarm finns på de flesta orter i Sverige. Tillsammans med de bästa vaktbolagen på orten har vi kännedom om just ditt område.

Temperaturavkännare
Temperaturavkännare

Vid temperaturförändringar tar kameran bilder som skickas direkt till larmcentralen som snabbt kan verifiera orsaken till larmet och utföra rätt åtgärd.

Mina sidor
Mina sidor

Mina sidor är till för dig som vill ha extra koll på ditt konto hos Sector Alarm. Här har du bra koll på ditt larmsystem m.m.

Sector Alarm App
Sector Alarm App

Med Sector Alarm App har du bra koll på din verksamhet. Här kan du larma på och av, läsa av temperaturen och få meddelanden när personalen larmar på och av.