Smart Alarm System

Här hittar du den hjälp du behöver för ditt Smart Alarm System. Vårt hemsäkerhetssystem öppnar upp en värld av smart hemautomation. Den prisbelönta produktdesignen är uppdaterad till högsta standard.

Smart Alarm System

Smart Alarm System

Här hittar du den hjälp du behöver för ditt Smart Alarm System. Vårt hemsäkerhetssystem öppnar upp en värld av smart hemautomation. Den prisbelönta produktdesignen är uppdaterad till högsta standard.

Trippelanslutning Skyddad 4G, WiFi och Ethernet-anslutning till Sector Alarm molntjänst.
Funktionskontroll och övervakning Omedelbar och säker anslutning till alla komponenter. Verifierar med några minuters mellanrum att varje komponent fungerar korrekt.
Temperaturmätning Inbyggd temperatursensor som hjälper dig att övervaka temperaturen i hela ditt hem.
Omfattande produktgaranti Gratis teknisk support hela livet, gratis ersättning om den går sönder.
Problemfri installation Professionell installation av våra säkerhetsexperter.

Just nu frågar våra kunder oss om...

Behöver röstenheten sitta kvar på väggen för att kunna användas?

Nej, vi har designat röstenheten för att du enkelt skall kunna ta med den i och runt huset, Den aktiveras automatiskt när du tar ner den från väggen, så du behöver inte använda någon kod eller knappar.

Hur aktiverar jag SOS-larm i en nödsituation?

Du kan aktivera SOS-larmettre sätt i händelse av en nödsituation. Larmcentralen identifierar din plats och vidtar omedelbara åtgärder.

• Ta ner den portabla röstenheten från väggen. Enhands nödaktivering.


• Tryck på SOS-knappen på knappsatsen eller fjärrkontrollen, alltid på samma plats. Aktivera panik- och SOS-larm genom enkel enhandstryckning.

Hur fungerar vår rörelsedetektor?

När det larmsystemet är tillkopplat och sensorn känner av rörelse, skickar detektorn ett signal för att utlösa larm och kameran sänder en bild till larmcentralen för visuell verifiering av larmet. Även vid andra larmtyper t.ex. Brandlarm eller SOS-larm kameran kan användas av larmcentralen för att verifiera larmet.

Hur fungerar den portabla röstenheten?

Den portabla röstenheten upprättar automatiskt kontakt med larmcentralen när larmet utlöses eller om enheten tas ner från väggen. Det kan användas i olika typer av situationer:

-Inbrottlarm: När ditt larm utlöses, meddelar larmcentralen till inbrottstjuv via den portabla röstenheten i bostaden att polis och väktare har skickats ut och att de fångas på kamera.

 

-SOS larm: Den portabla röstenhet kan också tas ner från väggen av dig eller din familj som enhandsaktivering. Ta bara ner från väggen och anslut till larmcentralen.


-Brandlarm: Den portabla röstenheten kan också säkerställa att familjemedlemmar kommer i säkerhet som en tvåvägs röstkommunikation när brand eller rök upptäcks tidigt.

Smart Alarm System Smart Alarm System

Produktspecifikation

Trådlös Ja
GSM/4G-enhet Ja
WiFi Ja
Ethernet Ja
Smart hem-anslutning Ja
Rökdetektor Ja
Reservbatteri Upp till 24 h
Driftstemperatur 0°C till +55°C
Driftsfrekvenser 868-869MHz / 916-917MHz

Smart Alarm System produkter

Alla hem ser annorlunda ut - vi skräddarsyr alltid våra hemlarm för att passa dig och dina behov.

Yale Doorman
Yale Doorman

Digitalt dörrlås från Yale-Doorman ger dig en nyckelfri vardag och säkerhet i en produkt. Anslut till ditt larmsystem med vår EasyLock-modul.

Portabel Röstenhet
Portabel Röstenhet

Automatisk SOS-enhet du kan bära med dig till säkerheten. Larmcentralen kan alltid nå ditt hem för att verifiera nödsituationen och för att hjälpa dig och din familj.

Smart plug
Smart plug

Kompakt design. Styr dina lampor och andra hushållsapparater från din smartphone med Sector Alarm App. Slå på och av automatiskt när du larmar på eller larmar av ditt hemlarm.

Gateway
Gateway

Anslut alla komponenter till den säkra molntjänsten Sector Alarm med skyddad trippelanslutning med 4G, WiFi och Ethernet.

Kameradetektor
Kameradetektor

Detekterar rörelse med infraröd sensor (även på natten) och vid larm tar och skickar bilder till larmmottagningscentralen för verifiering.

Rökdetektor
Rökdetektor

Svarar snabbt på rök och aktiverar detektorn med kamera för att ta bilder och utlösa larmet. Täcker upp till 50 kvadratmeter öppen yta.

HD Inomhuskamera
HD Inomhuskamera

Se när dina barn kommer hem från skolan, när ett postombud lämnar eller håll kontakten med ditt husdjur. Använd dig av Sector Alarm App för att prata med dem direkt eller titta på inspelningar av vad som hänt hemma.

Video HD Dörrklocka
Video HD Dörrklocka

När en besökare närmar sig dörren, får du omedelbart en push-notis. Öppna Sector Alarm App så kan du med livevideon se vem som står vid dörren. Tryck på mikrofonen för att starta en konversation.

HD Utomhuskamera
HD Utomhuskamera

Håll koll på vad som händer utanför ditt hem med en HD Utomhuskamera. Med infraröd teknik fångar kameran även i alla ljusförhållanden, dag som natt.

Glaskrossdetektor
Glaskrossdetektor

Ger detektionstäckning på 180 grader mätt från sensorn till den punkt på glaset som är längst bort från sensorn.

180° HD Videokamera
180° HD Videokamera

En bärbar inomhuskamera med 180 ° HD -kvalitet. Lätt att använda och flytta dit du vill. Med bara ett tryck kan du starta ett videosamtal och prata med dina nära och kära i Sector Alarm App. Det smarta inbyggda systemet i kameran kan särskilja på ovälkomna gäster och låter dig hålla koll på ditt husdjur.

Vibrationsdetektor
Vibrationsdetektor

Upptäcker om dörr eller fönster öppnas eller stängs. Upptäcker även försök att krossa dörren eller fönstret genom att känna av stöten och vibrationerna innan inkräktaren kan ta sig in.

Larmbricka
Larmbricka

Våra larmbrickor kan enkelt användas av alla i familjen. Dra bara dem nära knappsatsen för att aktivera eller avaktivera larmet.

Fjärrkontroll
Fjärrkontroll

För snabb och enkel aktivering av ditt larm eller Smartplugs. Du kan också använda panikknappen om du utsätts för en nödsituation.

Rörelsedetektor
Rörelsedetektor

Rörelsedetektorn reagerar på alla rörelser inom det täckta området, som når upp till 12 meter i en vinkel på 90 grader.

Vattendetektor
Vattendetektor

Passar under din diskho, tvättmaskin, diskmaskin. Skickar varningar till vår larmcentral när en läcka upptäcks.