Flyttar du med Sector alarm

Flyttar du in? Ta över larmet kostnadsfritt eller uppgradera och få våra bästa priser.

Flyttar ni till ett hem där det redan finns ett larm från oss installerat? Då har vi ett rikigt bra ”flytta in”-erbjudande. Skulle ni uppleva att det befintliga larmet inte uppfyller alla era önskemål, erbjuder vi er våra bästa uppgraderingspriser, och vill ni dessutom addera ett digitalt dörrlås eller andra smarta lösningar i ert nya hem så löser vi det utan problem.

 

Läs mer

Allt du behöver göra är att fylla i din information i formuläret nedan så kontaktar vi dig.

check mark

Speciellt förmånligt ”flytta in” erbjudande

check mark

Attraktiva uppgraderingserbjudande och ”bygg ut” möjligheter till våra bästa priser

check mark

Allt ingår – ingen bindningstid och inga uppstartskostnader

check mark

Ta del av förmånliga partererbjudanden

Anmäl ditt byte av adress

Vi skickar en installatör till ditt nya hem som installerar ett helt nytt larmsystem gratis. Du kan enkelt komma i kontakt med oss via vår chatt.

Som kund hos oss erbjuder Trygg-Hansa 10% rabatt på din hemförsäkring.

I samband med flytt är det en bra tidpunkt att gå igenom sitt försäkringsskydd och säkerställa att det är anpassat till den nya bostaden och eventulla nya förutsättningar.   

Läs mer

Trygg-Hansas försäkring TryggaHemmet ger viktig trygghet för både dig och dina saker. Har du ingen hemförsäkring står du utan ekonomisk hjälp om du råkar ut för inbrott, brand eller skadegörelse.

Du kan bygga på försäkringsskyddet ytterligare med praktiska tilläggsförsäkringar som passar till din nya boendesituation – också de till förmånliga priser. Samlar du dina försäkringar hos Trygg-Hansa kan du få upp till 20 % rabatt.


Trygghetstips:

Har du försäkrat det viktigaste i din familjs liv?

Prylar och hemmet är vi ofta bra på att försäkra, men många av oss glömmer att försäkra det viktigaste av allt – oss själva. Vår samarbetspartner Trygg-Hansa erbjuder därför en populär sjuk- och olycksfallsförsäkring. Läs mer om försäkringens alla fördelar här.

 

Du behöver inte vara kund hos Trygg-Hansa för att teckna deras sjuk- och olycksfallsförsäkring. Boka en försäkringsgenomgång så hjälper vi dig.​

Som nyinflyttad kund hos oss bjuder vi på ett fritt medlemskap i Villaägarna