Just nu frågar våra kunder oss om ...

Vad är Billogram?

Billogram är Sector Alarms nya fakturapartner. Från och med november 2022 kommer alla fakturor att skickas från Billogram istället för Payex. Det kommer inte bli någon förändring i ditt avtal och bytet kommer att ske automatiskt. Läs mer här.

Varför har jag fått en faktura från Payex och inte Billogram?

Övergången från Payex till Billogram har ännu inte skett och det är därför du fortfarande får faktura från Payex. Det är bara för dig att betala fakturan som vanligt.

Kan jag byta batterier själv?

Ja, du kan byta batterier själv. Du behöver inte ta kontakt med oss innan om det inte gäller batteribyte på Centralenheten. Du kan beställa batterierna direkt via vår webbshop. Där hittar du även instruktioner om hur du gör.

För mer information om batteribyte så kan du gå in på vår sida gällande batteribyte.

Vi kan såklart också hjälpa dig med batteribytet. Kontakta vår kundsupport via chatten så kan vi boka in en service för komplett batteribyte till en kostnad på 790 kr. Det ingår då även 18 månaders garanti.

Kan jag koppla digitala dörrlåset Yale Doorman till mitt hemlarm?

Ja, med hjälp av en låsmodul från Sector Alarm kan vi koppla ihop larmsystemet med det digitala dörrlåset. Har du redan ett befintligt dörrlås Yale V2 så kan vi koppla det kostnadsfritt. Vi säljer även dörrlåset och kan hjälpa dig med både montering och uppkoppling. Skriv till oss via chatten för att få mer information.

Betala med autogiro

Vi håller just nu på att byta faktureringspartner därav går det inte att ansöka om autogiro för tillfället. Vi ber er återkomma inom kort.

Beställa larmbrickor

Du kan beställa larmbrickor här. När du har fått larmbrickorna och är hemma behöver du ta kontakt med oss för aktivering av brickorna. Gäller för både Domonial och Sector Alarm TC.

Vart hittar jag bruksanvisning och andra viktiga dokument?

Du hittar våra bruksanvisningar och andra viktiga dokument här. 

Har ni lanserat ett nytt smart larmsystem?

Smart Alarm är vårt nya smarta larmsystem som vi har lanserat. Med vårt nya smarta larmsystem har du som kund möjlighet att ta tillvara på nya smarta lösningar i hemmet. Klicka här om du är intresserad av att också ha ett smart larmsystem hemma.