Övervakningskameror

Här hittar du den hjälp du behöver för dina säkerhetskameror.

Övervakningskameror

Övervakningskameror

Här hittar du den hjälp du behöver för dina säkerhetskameror.

Livstids material- och funktionsgaranti Professionell installation, gratis teknisk support och felsökning.
Knivskarp HD-bildupplösning (1080p) Med avancerat mörkerseende och vidvinkelvy.
Säker molnlagring Automatisk inspelning vid rörelse med molnbaserad lagring av inspelade klipp.
Ansluten till vår larmcentral Larmcentralen kan se videoklipp 15 minuter före och efter ett utlöst larm (om du har gett tillåtelse).
Kraftfulla analysverktyg Skiljer på människor, husdjur och fordon.

Vanliga frågor om övervakningskameror...

Får jag övervaka människor utanför mitt hus?

Kameraövervakning av din privata egendom är laglig och kräver inget officiellt tillstånd. Du måste dock se till att du inte övervakar allmänna utrymmen utanför ditt hem eller grannens fastigheter. Du får inte övervaka hyresgäster i din privata fastighet och innan du publicerar någon video eller foto behöver du ett samtycke.

I Sector Alarms larmtjänst ingår skyltar och dekaler till din fastighet som informerar besökare om videoövervakningen och avskräcker ovälkomna besökare från att ta sig in i din fastighet.


Har du fler frågor relaterade till våra övervakningskameror, vänligen kontakta vår chatt.

Behöver jag internetanslutning för att använda min övervakningskamera?

HD-kamerorna fungerar separat från ditt larmsystem via vår Sector Alarm-app och kräver en stabil Wifi-anslutning.

Hur många videor kan jag spela in med kamerorna?

Du har en säker molnlagring där alla rörelser registreras. Du kan spara cirka 1000 videor varje månad. Du kan också skapa rörelseutlösta varningar för olika familjemedlemmar, som används tillsammans med våra nyckeltaggar, och få aviseringar och videoinspelningar.

Molnlagringen kommer att finnas kvar i 1 månad från det datumet då de registrerades. Du kan enkelt ladda ner eller spara dem för att undvika att de raderas från molnet i din telefon från Sector Alarm-appen.

Vilka är huvudfunktionerna hos HD-videokameror?

Videotjänsten levereras via Sector Alarm Video App och är ansluten till vår standard Sector Alarm App. Inga fler inloggningar och alltid tillgänglig på din smarta enhet. Du kommer att ha tillgång till:

  • LIVE stream video
  • Händelsehistorik
  • Avancerad video analys
  • Inspelning med molnlagring (1000, 1500, 3000 klipp per månad beroende på antal kameror)
  • Fullständig integritet, endast för kundens ögon
Vad är den största skillnaden mellan en PIR-rörelsesensor med kamera och övriga HD-kameror?

Medan PIR-rörelsesensorn med kamera upptäcker misstänkta rörelser och utlöser larmet, börjar HD-kamerorna spela in direkt och ett meddelande skickas omedelbart till din mobil så att du kan se vad som händer i din Sector Alarm Video App.

 

Våra övervakningskameror övervakas inte av vår larmcentral. Det är bara du kan se videorna i din privata och säkra anslutning.

Upptäck vårt utbud av övervakningskameror

Alla hem ser olika ut – vi skräddarsyr alltid våra hemsäkerhetssystem för att passa dig och dina behov.

HD utomhuskamera
HD utomhuskamera

Håll ett öga på vad som händer utanför ditt hem med en utomhus HD-övervakningskamera. Med infraröd teknik fångar kameran även i alla ljusförhållanden, dag som natt.

Video HD Dörrklocka
Video HD Dörrklocka

När en besökare närmar sig din dörr får du ett omedelbart meddelande. Öppna Sector Alarm-appen och du kommer att se livevideon av vem som står vid dörren, tryck bara på mikrofonen för att starta konversationen.

HD Inomhuskamera
HD Inomhuskamera

Se dina barn komma hem, när en hantverkare går eller håll kontakten med ditt favorithusdjur. Använd Sector Alarm App för att se, höra och prata med dem direkt, eller sök och titta på inspelningar av vad som har hänt hemma.

180°HD Videokamera
180°HD Videokamera

Placera den var du vill. Med bara ett tryck kan du starta ett videosamtal och prata med dina nära och kära på Sector Alarm-appen. Dessutom upptäcker vår avancerade rörelsedetektering ovälkomna besökare eller hjälper dig att hålla ett öga på dina husdjur.