Denna webbplats använder cookies för statistik och bättre användarupplevelse. Läs mer om hur Sector Alarm använder cookies.   Jag förstår
Intresserad av hemlarm? Vi ringer upp och berättar mer! Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig och berättar mer.

En tryggare vardag med hemlarm En tryggare vardag med hemlarm.
Beställ hemlarm senast 16 mars för din chans att vinna en skidresa för hela familjen till Branäs, värde 20 000 kr.

Låt oss berätta mer
Beställ hemlarm senast 16 mars för din chans att vinna en skidresa för hela familjen till Branäs. Ta del av våra tävlingsvillkor här.
Sector Alarm har tagit fram ett förmånligt erbjudande på hemlarm till dig som är medlem hos Villaägarna. Beställ vårt hemlarm redan idag och få ett effektivt skydd mot både inbrott och brand. Startpaket med kamera- och rökdetektor

Larmtjänst: 399 kr/mån (helt utan bindningstid) Rekommenderat pris: 414 kr/mån

I startpaketet ingår installation av 1 centralenhet, 1 manöverpanel, 1 kameradetektor, 1 rökdetektor, 1 magnetkontakt, 1 larmbricka och avskräckande dekaler.
En åtgärd vid brand är minst lika viktigt som ett skydd mot inbrott, så tänker vi på Sector Alarm och det är därför vi har valt att arbeta med en larmtjänst där allt ingår från början. Tillsammans med vår larmcentral och vår prisbelönta kundservice har du personlig kontakt dygnet runt, året om.
Rekommenderade av Villaägarna "Sector Alarm är en aktör som tar sina kunders trygghet på största allvar och har passion för det de gör. Det är bland annat därför Villaägarnas Riksförbund rekommenderar Sector Alarm som hemlarmsleverantör." Villaägarna är en partipolitisk obunden organisation för dig som bor i villa, radhus eller fritidshus. Deras mål är att främja husägares intressen att sänka sina boendekostnader.

Markus Lindström,
Chef Medlemsförmåner Villaägarnas Riksförbund
Sector Alarm - Din trygghet. Vår passion.
© SECTOR ALARM 2018