Denna webbplats använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies.

Vad säger våra kunder?

"Jättebra att bli uppringd och få tips och råd. Viktigt som kund att få ett personligt samtal. Tackar!"
Inger Dahlberg
"Som kund uppskattar man att leverantörer gör förfrågningar om sin leverans och service. Borde ske i större omfattning av andra företag. Alltså stort plus för Sector Alarm."
Axel Jansson
"Tycker att det är bra att Ni fortfarande bryr Er om mig som kund, även efter att Ni fått sälja Er produkt! Sa det till min son direkt efter samtalet."
Olle Hedmark
"Kan inte svara annat än mycket nöjd, både från säljaren till kundservice. Det bästa är ju tryggheten med att äntligen ha detta larm."
Gun Johansson
"Jag blev uppringd och upplyst om problem med vårt larm då vi inte var hemma. Bra initiativ. Då fick jag tillfälle att själv kontrollera felkällor innan ni skickade ut servicetekniker."
Charlie Olson
Sveriges bästa kundservice

Om Sector Alarm

Sector Alarm är en totalleverantör av trygghet och säkerhet för privata hem. Sector Alarm har idag 350.000 kunder och är den näst största aktören på den svenska marknaden för hemlarm. Sedan etableringen 1989 har företaget utvecklats till att idag vara det näst största larmföretaget i Norden. Sector Alarm växer snabbt och har idag verksamhet i Irland, Norge och Sverige. Sector Alarm har som långsiktigt mål att bli det ledande företaget för hemlarm i Europa.
Lokal närvaro
För Sector Alarm är det viktigt att samarbeta med etablerade företag på orten som våra kunder känner till och har förtroende för. De ska vara säkra på att de får den bästa servicen och uppföljningen om något händer.

Vi vill bidra till ökad trygghet för människor och vara ett komplement till den service och det skydd som samhället erbjuder, säger Mats Bengtsson, vd på Sector Alarm.
Vi driver sedan sommaren 2012 vår egen larmcentral för att möta dina framtida högt ställda förväntningar på oss som din hemlarmsleverantör. Larmcentralen är en mycket viktig länk i vår ambition att ge dig en ökad känsla av trygghet oavsett om du befinner dig i din bostad eller är på resande fot. Vår operatör får in larmet på sin skärm och ser direkt om det är ett brandlarm, inbrottslarm eller ett trygghetslarm. Oavsett larmtyp har vår operatör rutiner för att snabbt sätta in rätt åtgärd.

Sector Alarm eftersträvar ett gott samarbete med myndigheter och andra aktörer och har därför löpande kontakter med polis, räddningstjänst och försäkringsbolag.

Vår vision
Trygghet i alla hem

Vår affärsidé
Sector Alarm erbjuder ett paket av produkter och tjänster för alla som vill ha en trygg bostad att bo och komma hem till.
Sector Alarm förvärvar G4S Sverige

Sector Alarm förvärvar G4S Sverige

Sector Alarm förvärvar G4S Sverige och blir den ledande leverantören av säkerhetstjänster på den svenska marknaden.

Pressmeddelande