Denna webbplats använder cookies för statistik och bättre användarupplevelse. Läs mer om hur Sector Alarm använder cookies.   Jag förstår

Om Sector Alarm

Sector Alarm är en totalleverantör av trygghet och säkerhet för privata bostäder och mindre företag. Sector Alarm har idag 200 000 kunder och är den näst största aktören på den svenska marknaden. Sedan etableringen 1995 har företaget utvecklats till att idag vara det näst största larmföretaget i Europa med 479 000 kunder och 1 700 anställda. Sector Alarm växer snabbt och har idag verksamhet i Finland, Irland, Norge, Sverige och Spanien. Sector Alarm har som långsiktigt mål att bli det ledande företaget för trygghetslösningar i Europa.
En larmtjänst där allt ingår Innanför hemmets fyra väggar finns allt viktigt i livet - dina familjemedlemmar, husdjur, personliga ägodelar och betydelsefulla minnen. En åtgärd vid brand är minst lika viktigt som ett skydd mot inbrott, så tänker vi på Sector Alarm och det är därför vi har valt att arbeta med marknadens mest kompletta larmtjänst. Tillsammans med vår larmcentral och Sveriges bästa kundservice har du personlig kontakt dygnet runt, året om. På Sector Alarm vill vi skapa känslan av att det alltid är någon hemma.
Vår affärsidé Som specialister på trygghet levererar vi lösningar till privata bostäder och mindre företag över hela Europa. Genom marknadens bästa kundservice, ger vi människor möjligheten att känna sig trygga.
Enkelt att använda för alla i familjen.
Lediga jobb
Lediga jobb Sector Alarm växer och är alltid på jakt efter fler engagerade och duktiga medarbetare. Sök bland våra lediga jobb.

Lediga jobb
Brandöva hemma med barnen
Brandöva hemma Du brandövar på jobbet och barnen i skolan, men sällan i hemmet. Vi vill ändra på det. Se vår film på hur du brandövar hemma.

Se filmen
SOS Barnbyar
SOS Barnbyar Alla barn förtjänar en tryggare vardag. Därför jobbar vi tillsammans med SOS Barnbyar och stödjer deras arbete i Chimoio, Moçambique.

SOS Barnbyar
Sector Alarm - Din trygghet. Vår passion.
© SECTOR ALARM 2018