Denna webbplats använder cookies för statistik och bättre användarupplevelse. Läs mer om hur Sector Alarm använder cookies.   Jag förstår
Fyll i dina uppgifter här Ring oss på 0771-80 95 30 eller fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig och berättar mer.
Klicka här om du redan är kund till Sector Alarm.

En tryggare vardag med lägenhetslarm Larma på och koppla av i sommar.
Beställ nu och få ditt lägenhetslarm installerat innan semestern. Låt oss se om din bostad när du inte är hemma.

Låt oss berätta mer
Du kan koppla smarta lösningar till ditt lägenhetslarm
Vi har smarta lösningar för ditt hem Allt fler produkter och tjänster i ditt hem blir smarta och utvecklas för att förenkla din vardag. Många av dessa smarta lösningar kan kopplas till ditt lägenhetslarm. Lås upp din dörr och larma av på samma gång. Kom hem till ett upplyst hem. Allt detta och mycket mer kan du få när du väljer Sector Alarm.

Låt oss berätta mer om våra smarta lösningar och hur du bland annat kopplar ditt digitala lås från Yale Doorman till ditt lägenhetslarm från Sector Alarm.
Koll på ditt hem med Sector Alarm App Med hjälp av Sector Alarm App blir din vardag lite enklare. Våra smarta lösningar, kopplade till ditt lägenhetslarm, möjliggör att du kan styra belysning och andra elapparater. Du kan även läsa av händelseloggen. Detta är bra för dig som vill ha lite extra koll på vem som larmat på eller av.

Sector Alarm App ingår i vår larmtjänst och finns tillgänglig på App Store, Google Play och Windows Phone Store.

Med Sector Alarm App kan du styra ditt lägenhetslarm från distans
Med våra lägenhetslarm får du ett brandskydd som räddar liv
Ett brandskydd som räddar liv Hemmet är din borg, där finns allt viktigt i livet - dina familjemedlemmar, husdjur, personliga ägodelar och betydelsefulla minnen. Det är troligen din tryggaste plats. Din bostad är samtidigt den vanligaste brandplatsen.

I ditt hem finns många brandrisker. Med ett brandskydd kopplat till larmcentral sparar du tid. Tid är det viktigaste du behöver om du utsätts för brand i hemmet.

När du väljer ett lägenhetslarm från Sector Alarm ingår alltid ett brandskydd där våra rökdetektorer kommunicerar med varandra. Larmar en rökdetektor, tjuter alla - oavsett placering. Detta hjälper framför allt dig som bor i ett hus med flera våningar.
Personlig kontakt dygnet runt Ditt lägenhetslarm är kopplat till Sector Alarms larmcentral. Våra operatörer är specialutbildade och finns tillgängliga dygnet runt och hjälper dig vid alla tänkbara situationer.

Våra operatörer är specialister. Varje dag arbetar de med att tolka och hantera olika situationer. Oavsett larmkaraktär får du alltid den hjälp som situationen kräver. På Sector Alarm värnar vi om din familj och tar din trygghet på största allvar.

Ditt lägenhetslarm är uppkopplat med dubbla kommunikationsvägar (via GSM-nätet och din befintliga bredbandsuppkoppling) vilket ger dig en snabb och säker uppkoppling till larmcentralen.
Alla våra lägenhetslarm är kopplade till vår larmcentral
Med hjälp av kameradetektorn vet vi orsaken till larmet
När larmet går vet vi varför Med hjälp av bilder från kameradetektorn kan våra operatörer på larmcentralen verifiera orsaken till larmet och skicka snabb och rätt åtgärd - på så sätt sparar du värdefull tid om olyckan är framme.

Kameradetektorn reagerar och tar bilder på rörelser inom sitt täckningsområde i såväl dagsljus som mörker. Dessutom reagerar den på rökutveckling och temperaturförändringar. På Mina sidor och Sector Alarm App kan du dessutom avläsa temperaturen i din bostad med hjälp av kameradetektorn. Det kan hjälpa dig att upptäcka problem och på så vis undvika kostsamma skador.
Rekommenderade av Villaägarna "Sector Alarm är en aktör som tar sina kunders trygghet på största allvar och har passion för det de gör. Det är bland annat därför Villaägarnas Riksförbund rekommenderar Sector Alarm som larmleverantör." Villaägarna är en partipolitisk obunden organisation för dig som bor i villa, radhus eller fritidshus. Deras mål är att främja husägares intressen att sänka sina boendekostnader.

Markus Lindström,
Chef Medlemsförmånder Villaägarnas Riksförbund
Larmet skrämde och avbröt inbrottet (2:10 min) När Agneta just avslutat en trevlig födelsedagsmiddag med familjen springer hennes son ikapp henne med andan i halsen. Han säger att Sector Alarm ringt honom för att huset hemma haft inbrott. Youtube video
Larmet räddade huset från att brinna ner (2:16 min) Ett kvarglömt adventsljus höll på att orsaka en svår brand i ett radhus i Alingsås. Med kundens larm och en handlingskraftig granne kunde man rädda situationen. Ta del av familjens egen berättelse i denna film. Youtube video
Vår larmtjänst Med ett lägenhetslarm från Sector Alarm får du tillgång till vår larmtjänst där allt ingår från början.
Skydd mot inbrott Både rörelse- och kameradetektorn bevakar stora ytor och reagerar snabbt vid inbrott. Om vi på bild kan bekräfta inbrott kontaktar larmcentralen polis.
Åtgärd vid brand Med en rökdetektorer kan vi upptäcka starten på en brand. Om vi på bild kan bekräfta att det ryker kontaktar larmcentralen räddningstjänsten.
Trygghetslarm Vi värderar trygghetslarm högt då det handlar om personlig trygghet. En knapptryckning från hjälp. En väktare åker ut och ser till att du mår bra.
Kopplat till larmcentral Ditt lägenhetslarm är kopplat till vår larmcentral. Våra operatörer finns tillgängliga dygnet runt och hjälper dig vid alla tänkbara situationer.
Personlig kontakt Oavsett situation och tidpunkt på dygnet står vi till din tjänst. På Sector Alarm är vi bemannade dygnet runt för att hjälpa dig vid alla tänkbara situationer.
Fria utryckningar Med ett lägenhetslarm från Sector Alarm behöver du inte oroa dig för att göra fel. Oavsett vad orsak till larmet ingår alltid fria väktarutryckningar.
Säker larmöverföring Med dubbla kommunikationsvägar (via GSM och ethernetanslutning) får du en snabb och säker överföring av larmsignal till larmcentralen.
Nyckelservice Vi förvarar alltid ett par nycklar till din bostad för att snabbare kunna hjälpa dig. Dessutom kan vi vid ett strömavbrott slå på strömmen igen.
Inre & yttre kontroll Vid en utryckning utför vi alltid en kontroll av bostaden. Med hjälp av din nyckel kan vi snabbare ta oss in i bostaden om olyckan är framme.
Lokal närvaro Sector Alarm finns på de flesta orter i Sverige. Tillsammans med de bästa vaktbolagen på orten har vi kännedom om just ditt område.
Husdjursanpassning Genom att husdjursanpassa ditt larmsystem kan dina husdjur röra sig fritt i hemmet utan att larmet går.
Temperaturavkännare Vid temperaturförändringar tar kameran bilder som skickas direkt till larmcentralen som snabbt kan verifiera orsaken till larmet och utföra rätt åtgärd.
Enkelt att använda för alla i familjen.
Gör ditt hem ännu tryggare Alla behov och hem ser olika ut - därför skräddarsyr vi alltid våra lägenhetslarm så att de passar dig och dina önskemål.
Med vårt maxtak betalar du aldrig mer än 469 kr/mån.
Kameradetektor + 15 kr/mån på larmtjänsten Reagerar och tar bilder med blixt vid rörelse och vid temperaturförändringar i såväl dagsljus som i mörker. Den tar även bilder vid rökutveckling.
Rörelsedetektor + 15 kr/mån på larmtjänsten En rörelsedetektor reagerar vid rörelse i sitt täckningsområde som är på 11 meter i 90 graders vinkel.
Rökdetektor + 15 kr/mån på larmtjänsten En rökdetektor reagerar snabbt på rök och aktiverar kameradetektorn som tar bilder. Larmar en rökdetektor varnar alla samtidigt.
Vattendetektor + 15 kr/mån på larmtjänsten Vattenläckage eller temperaturförändringar kan orsaka stora skador om de inte upptäcks i tid. Denna detektor varnar i ett tidigt skede.
Glaskrossdetektor + 15 kr/mån på larmtjänsten Kan användas som komplement till magnetkontakter vid skalskydd och vid säkring av yttre ytor på fönster och dörrar.
Magnetkontakt + 15 kr/mån på larmtjänsten Öppnas dörren och kontakten bryts utlöser larmet. Används även vid nattskydd, husdjur över 20 kg och för skalskydd.
Chockdetektor + 15 kr/mån på larmtjänsten Reagerar på vibrationer eller hårda slag och kan användas som komplement till magnetkontakter.
Vibrationsdetektor + 15 kr/mån på larmtjänsten Vibrationsdetektorn är en chockdetektor med magnetkontakt. Den reagerar på hårda och upprepade slag och om din dörr eller ditt fönster öppnas.
Larmbrickor 5-pack Ingen extra avgift på larmtjänsten Med larmbrickor behöver du ingen kod och kan enkelt användas av alla i familjen. Säljs i 5-pack för 199 kr eller styckvis för 99 kr.
Fjärrkontroll Ingen extra avgift på larmtjänsten Styr ditt larmsystem från t.ex. sovrum, garage och trädgård. Du kan dessutom aktivera trygghetslarmet.
Smartplugs Ingen extra avgift på larmtjänsten Med smartplugs kan du styra din belysning och andra elapparater via Sector Alarm App. Säljs i 3-pack. Säljs även 1-pack för 299 kr.
EasyLock låsmodul Ingen extra avgift på larmtjänsten Lås upp och larma av på samma gång. Med hjälp av EasyLock låsmodul kan du koppla ditt digitala lås från Yale Doorman till ditt villalarm.
Detta är våra mest populära komponenter. Utöver dessa har vi även inomhus- & utomhussirener.

Låt oss kontakta dig
Sector Alarm - Din trygghet. Vår passion.
© SECTOR ALARM 2018