Denna webbplats använder cookies för statistik och bättre användarupplevelse. Läs mer om hur Sector Alarm använder cookies.   Jag förstår
Fyll i dina uppgifter här Ring oss på 0771-80 95 30 eller fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig och berättar mer. Klicka här om du redan är kund till Sector Alarm.

Vi kontaktar dig! Ring oss på 0771-80 95 30 eller fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig och berättar mer.


Boka gratis hembesök! Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig och bokar ett gratis hembesök.


  Intresseanmälan Välj själv om du vill bli uppringd eller boka ett gratis hembesök.

  Bli uppringd Boka gratis hembesök
  En tryggare vardag med larm Larma på och koppla av i sommar. Beställ vårt hemlarm och få ett effektivt skydd mot inbrott. Men också vid brand.
  Vi har smarta lösningar för ditt hem Allt fler produkter och tjänster i ditt hem blir smarta och utvecklas för att förenkla din vardag. Många av dessa smarta lösningar kan kopplas till ditt hemlarm. Lås upp din dörr och larma av på samma gång. Kom hem till ett upplyst hem. Allt detta och mycket mer kan du få när du väljer Sector Alarm.

  Läs mer om våra smarta lösningar och hur du bland annat kopplar det digitala låset från Yale Doorman till ditt hemlarm från Sector Alarm.
  Koll på ditt hem med Sector Alarm App Med hjälp av Sector Alarm App blir din vardag lite enklare. Våra smarta lösningar, kopplade till ditt hemlarm, möjliggör att du kan styra belysning och andra elapparater. Du kan även läsa av händelseloggen. Detta är bra för dig som vill ha lite extra koll på vem som larmat på eller av.

  Sector Alarm App ingår i vår larmtjänst och finns tillgänglig på App Store, Google Play och Windows Phone Store.

  Ett brandskydd som räddar liv Hemmet är din borg, där finns allt viktigt i livet - dina familjemedlemmar, husdjur, personliga ägodelar och betydelsefulla minnen. Det är troligen din tryggaste plats. Din bostad är samtidigt den vanligaste brandplatsen.

  I ditt hem finns många brandrisker. Med ett brandskydd kopplat till larmcentral sparar du tid. Tid är det viktigaste du behöver om du utsätts för brand i hemmet.

  När du väljer ett hemlarm från Sector Alarm ingår alltid ett brandskydd där våra rökdetektorer kommunicerar med varandra. Larmar en rökdetektor, tjuter alla - oavsett placering. Detta hjälper framför allt dig som bor i ett hus med flera våningar.
  Personlig kontakt dygnet runt Ditt hemlarm är kopplat till Sector Alarms larmcentral. Våra operatörer är specialutbildade och finns tillgängliga dygnet runt och hjälper dig vid alla tänkbara situationer.

  Våra operatörer är specialister. Varje dag arbetar de med att tolka och hantera olika situationer. Oavsett larmkaraktär får du alltid den hjälp som situationen kräver. På Sector Alarm värnar vi om din familj och tar din trygghet på största allvar.

  Ditt hemlarm är uppkopplat med dubbla kommunikationsvägar (via GSM-nätet och din befintliga bredbandsuppkoppling) vilket ger dig en snabb och säker uppkoppling till larmcentralen.
  När larmet går vet vi varför Med hjälp av bilder från kameradetektorn kan våra operatörer på larmcentralen verifiera orsaken till larmet och skicka snabb och rätt åtgärd - på så sätt sparar du värdefull tid om olyckan är framme.

  Kameradetektorn reagerar och tar bilder på rörelser inom sitt täckningsområde i såväl dagsljus som mörker. Dessutom reagerar den på rökutveckling och temperaturförändringar. På Mina sidor och Sector Alarm App kan du dessutom avläsa temperaturen i din bostad med hjälp av kameradetektorn. Det kan hjälpa dig att upptäcka problem och på så vis undvika kostsamma skador.
  Rekommenderade av Villaägarna "Sector Alarm är en aktör som tar sina kunders trygghet på största allvar och har passion för det de gör. Det är bland annat därför Villaägarnas Riksförbund rekommenderar Sector Alarm som hemlarmsleverantör." Villaägarna är en partipolitisk obunden organisation för dig som bor i villa, radhus eller fritidshus. Deras mål är att främja husägares intressen att sänka sina boendekostnader.

  Marcus Lindström,
  Chef Medlemsförmånder Villaägarnas Riksförbund
  Hemlarm skrämde och avbröt inbrottet (2:10 min) Open video
  Hemlarm räddade hus från att brinna ner (2:16 min) Open video
  Vår larmtjänst Med ett hemlarm från Sector Alarm får du tillgång till vår larmtjänst där allt ingår från början.
  Skydd mot inbrott Både rörelse- och kameradetektorn bevakar stora ytor och reagerar snabbt vid inbrott. Om vi på bild kan bekräfta inbrott kontaktar larmcentralen polis.
  Åtgärd vid brand Med en rökdetektorer kan vi upptäcka starten på en brand. Om vi på bild kan bekräfta att det ryker kontaktar larmcentralen räddningstjänsten.
  Trygghetslarm Vi värderar trygghetslarm högt då det handlar om personlig trygghet. En knapptryckning från hjälp. En väktare åker ut och ser till att du mår bra.
  Kopplat till larmcentral Ditt hemlarm är kopplat till vår larmcentral. Våra operatörer finns tillgängliga dygnet runt och hjälper dig vid alla tänkbara situationer.
  Personlig kontakt Oavsett situation och tidpunkt på dygnet står vi till din tjänst. På Sector Alarm är vi bemannade dygnet runt för att hjälpa dig.
  Fria utryckningar Med ett hemlarm från Sector Alarm behöver du inte oroa dig för att göra fel. Oavsett larmorsak ingår alltid fria väktarutryckningar.
  Säker larmöverföring Med dubbla kommunikationsvägar (via GSM och ethernetanslutning) får du en snabb och säker överföring av larmsignalen till larmcentralen.
  Nyckelservice Vi förvarar alltid ett par nycklar till din bostad för att snabbare kunna hjälpa dig. Dessutom kan vi vid ett strömavbrott slå på strömmen igen.
  Inre & yttre kontroll Vid en utryckning utför vi alltid en kontroll av bostaden. Med hjälp av din nyckel kan vi snabbare ta oss in i bostaden om olyckan är framme.
  Lokal närvaro Sector Alarm finns på de flesta orter i Sverige. Tillsammans med de bästa vaktbolagen på orten har vi kännedom om just ditt område.
  Husdjursanpassning Genom att husdjursanpassa ditt larmsystem kan dina husdjur röra sig fritt i hemmet utan att larmet går.
  Temperaturavkännare Vid temperaturförändringar tar kameran bilder som skickas direkt till larmcentralen som snabbt kan verifiera orsaken till larmet..
  Enkelt att använda för alla i familjen.
  Gör ditt hem ännu tryggare Alla behov och hem ser olika ut - därför skräddarsyr vi alltid våra hemlarm så att de passar dig och dina önskemål.
  Med vårt maxtak betalar du aldrig mer än 459 kr/mån.
  Kameradetektor Reagerar och tar bilder med blixt vid rörelse och vid temperaturförändringar i såväl dagsljus som i mörker. Den tar även bilder vid rökutveckling.
  Rörelsedetektor En rörelsedetektor reagerar vid rörelse i sitt täckningsområde som är på 11 meter i 90 graders vinkel.
  Rökdetektor En rökdetektor reagerar snabbt på rök och aktiverar kameradetektorn som tar bilder. Larmar en rökdetektor varnar alla samtidigt.
  Vattendetektor Vattenläckage eller temperaturförändringar kan orsaka stora skador om de inte upptäcks i tid. Denna detektor varnar i ett tidigt skede.
  Glaskrossdetektor Kan användas som komplement till magnetkontakter vid skalskydd och vid säkring av yttre ytor på fönster och dörrar.
  Magnetkontakt Öppnas dörren och kontakten bryts utlöser larmet. Används även vid nattskydd, husdjur över 20 kg och för skalskydd.
  Fjärrkontroll Styr ditt larmsystem från t.ex. sovrum, garage och trädgård. Du kan dessutom aktivera trygghetslarmet.
  Smartplugs Med smartplugs kan du styra din belysning och andra elapparater via Sector Alarm App. Säljs i 3-pack. Säljs även 1-pack för 299 kr.
  EasyLock låsmodul Lås upp och larma av på samma gång. Med hjälp av EasyLock låsmodul kan du koppla ditt digitala lås från Yale Doorman till ditt hemlarm.
  Detta är våra mest populära komponenter. Utöver dessa har vi även larmbrickor, inomhus- & utomhussirener och chockdetektorer.

  Låt oss kontakta dig
  Sector Alarm - Din trygghet. Vår passion.
  © SECTOR ALARM 2017