Denna webbplats använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies.

Skaffa hemlarm och
få en tryggare vardag!

Med mörkret kommer många inbrotts- och brandrisker.
Ett hemlarm från Sector Alarm med kamera- och rökdetektor,
kopplat till larmcentral, skyddar mot både inbrott och brand.


Till erbjudandeteller ring 0771-80 95 30
Ta del av erbjudandet!
Hjärtat i vår tjänst är inte tekniken - det är människan.
Startpaket med kamera- och rökdetektor
När du beställer ett hemlarm från Sector Alarm bjuder vi dig på ett års medlemskap hos Villaägarna, värde 405 kr.

Pris: 1490 kr (rek. pris 3490 kr)
Hemlarm räddade hus från att brinna ner

Vi är Sveriges bästa kundservice, igen!

För andra året i rad vinner Sector Alarm svenska mästerskapen i telefoni och kundservice i kategorin Säkerhet & Support.

Bästa kundservice


Hemlarm skrämde och avbröt inbrottet

Hemlarm skrämde och avbröt inbrottet

Efter fönsterbytet glömde Agneta att sätta upp dekaler på de nya fönstren. Detta tror hon orsakade inbrottet där hemlarmet var räddningen som skrämde bort tjuvarna.

Se filmen

Tryggt att vara borta och skönt att komma hem
Med ett hemlarm från Sector Alarm får du tillgång till marknadens mest kompletta larmtjänst där allt ingår redan från början - larm vid rökutveckling, skydd mot inbrott, nyckelservice med både inre och yttre kontroll av bostaden och mycket mer - allt kopplat till vår egen larmcentral. Med vår personliga service hjälper vi dig dygnet runt, året om - oavsett om du är hemma, på jobbet eller på resande fot.

Allt detta ingår i vår larmtjänst

Det finns många brandrisker i ditt hem
Ibland kanske du glömmer att släcka levande ljus, dra ut strykjärnet eller stänga av plattan på spisen där vällingen står och kokar. Detta är ren glömska, något vi alla upplever i vardagsstressen, men också en väldigt vanlig orsak till brand i hemmet. En annan stor brandrisk är elrelaterade fel där bland annat spotlights kan vara felinstallerade. Sector Alarm har samlat några av de mest vanliga orsakerna till brand i hemmet.

Brandrisker i hemmet

Nyttan med både kamera- och rökdetektor
Många gör misstaget att förväxla bildverifiering med kameraövervakning, vilket är två helt skilda saker. Med en kameradetektor från Sector Alarm tar vi endast bilder vid utlöst inbrottslarm eller brandlarm - ett mycket värdefullt redskap för våra operatörer på larmcentralen. Med kameradetektorns bilder kan vi snabbare verifiera orsaken till larmet och skicka rätt åtgärd, på så sätt sparar vi värdefull tid om olyckan är framme.

Våra operatörer på larmcentralen

Få meddelanden när barnen kommer hem från skolan
Som hemlarmskund till Sector Alarm får du tillgång till vår kostnadsfria app där du bland annat kan larma på och av, kontrollera status på ditt larmsystem och få meddelanden när exempelvis barnen kommer hem från skolan. Detta är ett bra hjälpmedel för dig som vill ha lite extra koll när du inte är hemma. Appen finns gratis att ladda ner på App Store, Google Play och Windows Phone Store.

Ladda ner appen på App Store
Ladda ner appen på Google Play
Ladda ner appen på Windows Store