Denna webbplats använder cookies för statistik och bättre användarupplevelse. Läs mer om hur Sector Alarm använder cookies.   Jag förstår
Fyll i dina uppgifter här Ring oss på 0771-80 95 30 eller fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig och berättar mer.
Klicka här om du redan är kund till Sector Alarm.

Vi hjälper dig till en tryggare vardag! Beställ bostadslarm redan idag och få ett effektivt skydd mot inbrott. Men också vid brand.
Rekommenderade av Villaägarna "Sector Alarm är en aktör som tar sina kunders trygghet på största allvar och har passion för det de gör. Det är bland annat därför Villaägarnas Riksförbund rekommenderar Sector Alarm som leverantör av bostadslarm." Villaägarna är en partipolitisk obunden organisation för dig som bor i villa, radhus eller fritidshus. Deras mål är att främja husägares intressen att sänka sina boendekostnader.

Markus Lindström, Chef Medlemsförmånder Villaägarnas Riksförbund
Smarta lösningar för ditt hem Visst vore det skönt att komma hem till ett upplyst hem, kunna läsa av temperaturen i din bostad med hjälp av din mobiltelefon eller få meddelanden när barnen kommer hem från skolan. Med ett bostadslarm från Sector Alarm får du tillgång till många smarta lösningar som gör din vardag lite tryggare.

Med tiden kommer ny teknik och nya behov skapas. Idag är det mer intressant än någonsin med smarta lösningar för ditt hem. På Sector Alarm kan du ansluta ditt larmsystem till Mina sidor och Sector Alarm App och ta del av flera smarta tjänster.

Skaffa bostadslarm nu
Ha koll på ditt hemlarm i mobilen Med Sector Alarm App har du bra koll på ditt bostadslarm - var du än är. Här kan du larma på och av, läsa av händelser och få meddelanden när barnen kommer hem från skolan.

Med hjälp av Sector Alarm App blir din vardag lite enklare. Med smarta lösningar kopplat till ditt bostadslarm kan du styra belysning och andra elektriska apparater. Du kan även läsa av händelseloggen. Detta är bra för dig som vill ha lite extra koll på vem som larmat på eller av.

Sector Alarm App ingår i tjänsten och finns tillgänglig på App Store, Google Play och Windows Phone Store - helt kostnadsfritt.

Skaffa bostadslarm nu
Våra rökdetektorer räddar liv Hemmet är din borg, där finns allt viktigt i livet - dina familjemedlemmar, husdjur, personliga ägodelar och betydelsefulla minnen. Det är troligen din tryggaste plats. Din bostad är samtidigt den vanligaste brandplatsen.

I ditt hem finns många brandrisker. Med ett brandskydd kopplat till larmcentral sparar du tid. Tid är det viktigaste du behöver om du utsätts för brand i hemmet. När du väljer ett bostadslarm från Sector Alarm ingår alltid ett brandskydd där våra rökdetektorer kommunicerar med varandra. Larmar en rökdetektor, tjuter alla - oavsett placering. Detta hjälper framför allt dig som bor i ett hus med flera våningar.

Oavsett om du aktiverar ditt bostadslarm eller inte, är dina rökdetektorer alltid uppkopplade till larmcentralen. De sköter sig själva och skickar signaler om de behöver göras rent eller byta batteri.

Skaffa bostadslarm nu
Kopplat till vår larmcentral Ditt hemlarm är kopplat till Sector Alarms larmcentral. Våra operatörer är specialutbildade och finns tillgängliga dygnet runt och hjälper dig vid alla tänkbara situationer.

Våra operatörer är specialister. Varje dag arbetar de med att tolka och hantera olika situationer. Oavsett larmkaraktär får du alltid den hjälp som situationen kräver. På Sector Alarm värnar vi om din familj och tar din trygghet på största allvar.

Ditt hemlarm är uppkopplat med dubbla kommunikationsvägar (via GSM-nätet och din befintliga bredbandsuppkoppling) vilket ger dig en snabb och säker uppkoppling till larmcentralen.

Skaffa bostadslarm nu
Vi vet orsaken till larmet Med hjälp av bilder från kameradetektorn kan våra operatörer på larmcentralen verifiera orsaken till larmet och skicka snabb och rätt åtgärd - på så sätt sparar du värdefull tid om olyckan är framme.

Kameradetektorn reagerar och tar bilder på rörelser inom sitt täckningsområde i såväl dagsljus som mörker. Dessutom reagerar den på rökutveckling och temperaturförändringar. På Mina sidor och Sector Alarm App kan du dessutom avläsa temperaturen i din bostad med hjälp av kameradetektorn. Det kan hjälpa dig att upptäcka problem och på så vis undvika kostsamma skador.

Kameradetektorn är en fantastiskt produkt med många användningsområden.

Skaffa bostadslarm nu
Allt detta ingår i vår larmtjänst Med ett bostadslarm från Sector Alarm får du tillgång till vår larmtjänst där allt ingår från början.
Våra kunder berättar om bostadslarm Ta del av våra kunders upplevelser av oss som trygghetsleverantör.
Bostadslarm skrämde och avbröt inbrottet När Agneta just avslutat en trevlig födelsedagsmiddag med familjen springer hennes son ikapp henne med andan i halsen. Han säger att Sector Alarm ringt honom för att huset hemma haft inbrott.

Bostadslarm räddade hus från att brinna ner Ett kvarglömt adventsljus höll på att orsaka en svår brand i ett radhus i Alingsås. Med kundens hemlarm och en handlingskraftig granne kunde man rädda situationen. Ta del av familjens egen berättelse i denna film.

Kameradetektor Reagerar och tar bilder med blixt vid rörelse och vid temperaturförändringar i såväl dagsljus som i mörker. Den tar även bilder vid rökutveckling.
Rörelsedetektor En rörelsedetektor reagerar vid rörelse i sitt täckningsområde som är på 11 meter i 90 graders vinkel.
Rökdetektor En rökdetektor reagerar snabbt på rök och aktiverar kameradetektorn som tar bilder. Larmar en rökdetektor varnar alla samtidigt.
Vatten- & temperaturavkännare Vattenläckage eller temperaturförändringar kan orsaka stora skador om de inte upptäcks i tid. Denna detektor varnar i ett tidigt skede.
Glaskrossdetektor Kan användas som komplement till magnetkontakter vid skalskydd och vid säkring av yttre ytor på fönster och dörrar.
Magnetkontakt Öppnas dörren och kontakten bryts utlöser larmet. Används även vid nattskydd, husdjur över 20 kg och för skalskydd.
Fjärrkontroll Styr ditt larmsystem från t.ex. sovrum, garage och trädgård. Du kan dessutom aktivera trygghetslarmet.
Smartplugs Med smartplugs kan du styra din belysning och andra elapparater via Sector Alarm App. Säljs i 3-pack. Säljs även 1-pack för 299 kr.
Detta är våra mest populära komponenter. Utöver dessa har vi även larmbrickor, inomhus- & utomhussirener och chockdetektorer.

Skaffa bostadslarm nu
Sector Alarm - Din trygghet. Vår passion.
© SECTOR ALARM 2018