Denna webbplats använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies.

Vad säger våra kunder?

"Det blev ovanligt många positiva svar på denna enkät. Jag brukar inte svara så positivt, men det är troligtvis den bästa kundservice jag har varit i kontakt med. "
Rune Dahlström

Välkommen till kundservice

Ibland kan frågorna vara många, ibland behöver man bara ett snabbt svar. Oavsett om du behöver hjälp med att förstå din faktura, teckna autogiro eller anmäla flytt, så har vi samlat det som vi tror kan hjälpa dig.

Skriv in ditt sökord ovan, exempelvis faktura, autogiro eller flyttfrågor.

Support

Behöver du hjälp med ditt larmsystem?

Lyser fellampan eller piper det i rökdetektorn? Vi har samlat alla våra larmsystem på ett och samma ställe och ger dig svar på frågor som kan uppkomma.

Tilll supportsidan
Flyttanmälan

Ska du flytta till en ny bostad?

Vi har gjort det enkelt för dig som ska flytta - ta med dig larmet till din nya bostad eller överlåt ditt avtal till den nya ägaren, helt kostnadsfritt.

Anmäl din flytt här
Webbshop

Behöver du beställa nya batterier?

Nu kan du via vår webbshop beställa batterier till ditt larmsystem. Klicka på länken nedan för att beställa nya batterier.

Till webbshopen

Vinnare av utmärkselen Sveriges bästa kundservice, igen!

Sector Alarm arbetar varje dag för att upprätthålla en hög och god service till alla kunder. Att vinna guld i SM i telefon och kundservice är otroligt kul men också ett kvitto på att vi gör rätt saker, säger Trine Blom Kundservicechef på Sector Alarm.

Läs mer om vårt SM-guld
Sveriges bästa kundservice