Denna webbplats använder cookies för statistik och bättre användarupplevelse. Läs mer om hur Sector Alarm använder cookies.   Jag förstår
En tryggare vardag med larm Hemlarmserbjudande Villaägarna
Sector Alarm har tagit fram ett förmånligt erbjudande på hemlarm till dig som är medlem hos Villaägarna. Beställ vårt hemlarm redan idag och få ett effektivt skydd mot både inbrott och brand. Beställ ditt hemlarm innan 7 maj 2017 och få en magnetkontakt på köpet, värde 690 kr. Startpaket med kamera- och rökdetektor

Larmtjänst: 399 kr/mån (helt utan bindningstid) Rekommenderat pris: 414 kr/mån

I startpaketet ingår installation av 1 centralenhet, 1 manöverpanel, 1 kameradetektor, 1 rökdetektor, 2 magnetkontakter, 1 larmbricka och avskräckande dekaler.
En åtgärd vid brand är minst lika viktigt som ett skydd mot inbrott, så tänker vi på Sector Alarm och det är därför vi har valt att arbeta med en larmtjänst där allt ingår från början. Tillsammans med vår larmcentral och vår prisbelönta kundservice har du personlig kontakt dygnet runt, året om.
Rekommenderade av Villaägarna "Sector Alarm är en aktör som tar sina kunders trygghet på största allvar och har passion för det de gör. Det är bland annat därför Villaägarnas Riksförbund rekommenderar Sector Alarm som hemlarmsleverantör." Villaägarna är en partipolitisk obunden organisation för dig som bor i villa, radhus eller fritidshus. Deras mål är att främja husägares intressen att sänka sina boendekostnader.

Markus Lindström,
Chef Medlemsförmånder Villaägarnas Riksförbund
Sector Alarm - Din trygghet. Vår passion.
© SECTOR ALARM 2017