Denna webbplats använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies.

Vi skräddarsyr alla larmsystem

Alla behov och hem ser olika ut - därför skräddarsyr vi alltid våra larmsystem så de passar just dina önskemål. Oavsett om du väljer ett startpaket med eller utan kamera har du alltid tillgång till marknadens mest kompletta larmtjänst där skydd mot både inbrott och brand ingår, pris från 349 kr/mån (rek. pris 364 kr).
Pris: 1490 kr inkl. installation (rek. pris 3490 kr)
Startpaket: 1 centralenhet med GSM, 1 manöverpanel, 1 kameradetektor, 1 rökdetektor, 1 magnetkontakt och 1 larmbricka.
När du beställer ett hemlarm från Sector Alarm bjuder vi dig på ett års medlemskap hos Villaägarna på köpet, värde 405 kr *.
* Erbjudandet gäller endast för nya medlemmar.
Pris: 0 kr inkl. installation (rek. pris 1990 kr)
Startpaket: 1 centralenhet med GSM, 1 manöverpanel, 1 rörelsedetektor, 1 rökdetektor, 1 magnetkontakt och 1 larmbricka.
När du beställer ett hemlarm från Sector Alarm bjuder vi dig på ett års medlemskap hos Villaägarna på köpet, värde 405 kr *.
* Erbjudandet gäller endast för nya medlemmar.
Tillhör du någon av dessa partners?
Sector Alarm samarbetar med flera väletablerade företag. Som kund till något av dessa får du ett unikt erbjudande på hemlarm. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig och berättar mer om våra aktuella erbjudanden.

Larm till ditt hem? Vi ringer upp!

Vi ringer gärna upp och berättar mer om larm!

Jag vill att Sector Alarm ringer upp mig kostnadsfritt och berättar mer om larm.
  Skicka

  Med din förfrågan är du inte förpliktigad att köpa något.

  Marknadens mest kompletta larmtjänst

  Allt ingår redan från början när du väljer ett hemlarm från Sector Alarm.
  Personlig kontakt dygnet runt

  Personlig kontakt dygnet runt

  Oavsett situation och tidpunkt på dygnet står vi till din tjänst. Vi är bemannade dygnet runt för att hjälpa dig vid alla tänkbara situationer.
  Larm vid rökutveckling

  Larm vid rökutveckling

  Med en eller flera rökdetektorer kan vi upptäcka starten på en brand. Om vi på bild, via kameradetektorn, kan bekräfta att det ryker kontaktar larmcentralen räddningstjänsten.
  Fria utryckningar

  Fria utryckningar

  Många låter bli att använda sitt larm av rädsla för falsklarm som leder till utryckningar och onödiga kostnader. Vi kräver att du använder larmet, därför ingår alltid kostnadsfria utryckningar.
  Inre & yttre kontroll av bostaden

  Inre & yttre kontroll av bostaden

  Vid en utryckning utför väktaren alltid en kontroll av bostaden. Med hjälp av din nyckel kan vi snabbare ta oss in i din bostad om olyckan är framme.
  Trygghetslarm

  Trygghetslarm

  Vi värderar trygghetslarm högt då det handlar om personlig trygghet. En knapptryckning från hjälp. En väktare åker alltid ut och ser till att du och din familj mår bra.
  Snabb och säker överföring av larmsignal

  Snabb och säker överföring av larmsignal

  Med GSM får du en snabb och säker överföring av larmsignal till larmcentralen. Dessutom stör vi heller inte din telefoni- och bredbandsuppkoppling.
  Husdjursanpassning

  Husdjursanpassning

  Med vår husdjursanpassning kan dina husdjur röra sig fritt där hemma utan att ett larm går.
  Nyckelservice

  Nyckelservice

  Vi förvarar alltid ett par nycklar till din bostad för att snabbare kunna hjälpa dig vid händelse av larm. Dessutom kan vi vid ett strömavbrott slå på strömmen igen.
  Lokal närvaro

  Lokal närvaro

  Sector Alarm finns etablerade på de flesta orter runt om i Sverige. Tillsammans med de bästa vaktbolagen på orten har vi kännedom om just ditt område.
  Vår egen larmcentral

  Vår egen larmcentral

  Larmcentralen är en mycket viktig länk i vår ambition att ge dig en ökad känsla av trygghet. Våra operatörer är uppkopplade dygnet runt och hjälper dig vid alla tänkbara situationer.

  Kamera med bildverifiering

  När ett larm går aktiveras kameran och tar en serie bilder, som direkt skickas till våra operatörer på larmcentralen. Med hjälp av bilderna kan de snabbare säkerställa orsaken till larmet och skicka rätt åtgärd.
  Temperaturvakt

  Temperaturvakt

  Vid snabba temperaturförändringar eller om temperaturen når + 54° C tar kameran en serie bilder som direkt skickas till larmcentralen som snabbare kan verifiera orsaken till larmet och utföra rätt åtgärd.
  Åtgärd vid inbrottslarm

  Åtgärd vid inbrottslarm

  Både rörelse- och kameradetektorn bevakar stora ytor och reagerar snabbt vid inbrott. Om vi på bild, via kameradetektorn, kan bekräfta inbrott kontaktar larmcentralen polis.