Denna webbplats använder cookies för statistik och bättre användarupplevelse. Läs mer om hur Sector Alarm använder cookies.   Jag förstår

Kunder berättar

Våra kunder betyder allt för oss, därför är det extra viktigt att vi har en dialog för att bygga en nära och långsiktig relation. Detta ger oss många insikter om oss själva som hemlarmsleverantör, vilket blivit en stor del i vårt arbete att leverera våra produkter och tjänster.
Hemlarm skrämde och avbröt inbrottet När Agneta just avslutat en trevlig födelsedagsmiddag med familjen springer hennes son ikapp henne med andan i halsen. Han säger att Sector Alarm ringt honom för att huset hemma haft inbrott. Agneta hade sin telefon längst ner i väskan och hade inte hört den ringa. ”Tur att även min sons telefonnummer var registrerat hos Sector Alarm, säger Agneta efter händelsen.

Ta del av hela berättelsen
Hemlarm räddade hus från att brinna ner Ett kvarglömt adventsljus höll på att orsaka en svår brand i ett radhus i Alingsås. Med kundens hemlarm och en handlingskraftig granne kunde man rädda situationen. Ta del av familjens egen berättelse i denna film.

Ta del av hela berättelsen
Sector Alarm - Din trygghet. Vår passion.
© SECTOR ALARM 2018