Full kontroll över ditt hem

- även när du inte är hemma

Se ditt hem i Sector Alarms app

Nu kan du enkelt med hjälp av Sector Alarms app använda dig ut av kameradetektorn och ta en bild av ditt hem, vart du än befinner dig

En extra trygghet, vart du än är

Med den nya funktionen kan du ta stillbilder från kameradetektorerna i ditt hem och se bilderna direkt i appen. Bilderna kan sedan sparas och delas efter behov. Funktionen är endast tillgänglig när larmet är aktiverat i bortaläge, alltså när hela huset är larmat. Om larmet är avaktiverat eller i hemma läge (skalskydd) då är inte funktionen tillgänglig, det går alltså inte att fota när människor rör sig i bostaden.


Detta är en extra funktion för dig som vill kolla av om allt är lugnt hemma. Kanske vill du se om tonåringen lämnat huset, eller om hunden har det bra när du är borta?


För att använda tjänsten behöver du ha den senaste versionen av kameradetektorer. Är du osäker på vilken version du har, kontakta kundtjänst.

kamera
husdjur

Se hur husdjuren har det

Om du har ett eller flera husdjur som väger mindre än 18 kilo kan du aktivera larmet i bortaläge när de är hemma ensam. Mindre husdjur utlöser inte kamera- och rörelsedetektorerna, så du kan följa djuren via appen och ta bilder av dem genom kameradetektorn för att se om de har det bra.