Hemlarm

Varför behöver jag ett hemlarm?

Om du vill skydda ditt hem mot exempelvis inbrott, brand och vattenskador behöver du ett hemlarm för att effektivt och säkert skydda ditt hem. Genom att svara på några grundläggande uppgifter om ditt boende kommer vi kunna erbjuda ett förmånligt förslag om vilket larm som passar dig bäst.

Är era hemlarm bra?

Ja, vi har marknadens nöjdaste kunder och mer än 25 års erfarenhet med prisbelönt design samt är rekommenderad av Villaägarna. För oss på Sector Alarm är din och din familjs trygghet av största vikt och vår larmcentral är öppen dygnet runt med omedelbar respons.

Vad kostar ett hemlarm?

Kostnaden för ett hemlarm från Sector Alarm beror på flera olika faktorer. För att ta fram ett personligt erbjudande anpassat efter dina behov behöver vi kontakta dig. Du kan själv fylla i grundläggande uppgifter om ditt boende här så återkommer vi med ett förslag. Du förbinder dig inte till något!

Hur larmar jag på?

Det beror på vilken av Sector Alarms modeller som är installerad. Vissa av våra kunder kan aktivera larmet genom att trycka på huset + koden medan andra enbart behöver trycka på husknappen för att aktivera larmet. Man kan även använda en nyckelbricka eller appen för att larma på och larma av.

Varför ska jag välja er?

Vi på Sector Alarm har över 25 års erfarenhet på den svenska marknaden och branschens nöjdaste kunder. Din trygghet och säkerhet betyder allt för oss och vår larmcentral är öppen dygnet runt med omedelbar respons. Våra hemlarm är utformade för att garantera din säkerhet med prisbelönt design skapad för att smälta in i ditt hem utan att kompromissa med funktionaliteten.

Vad är skalskydd?

Skalskydd är en inställning i våra hemlarm som innebär att inbrottslarmet aktiveras för dörrar, fönster och områden du vill säkra, medan du och din familj kan röra er som vanligt inne i hemmet. Vårt mål är att du ska kunna känna dig trygg i ditt hem dygnet runt.

Vilket hemlarm är bäst?

Vilket hemlarm som passar dig bäst beror på din boendesituation samt vilka funktioner och lösningar du önskar. Genom att svara på några grundläggande uppgifter om ditt boende kommer vi kunna erbjuda ett förmånligt förslag om vilket larm som passar dig bäst.