Denna webbplats använder cookies för statistik och bättre användarupplevelse. Läs mer om hur Sector Alarm använder cookies.   Jag förstår
Din trygghet är vår passion.
8 tips för en tryggare semester
8 tips för en tryggare semester Oavsett om du planerar kortare utflykter eller att resa utomlands i sommar finns det en del saker att tänka på. Vi har listat 8 tips för en tryggare semester.

Trygghetstips
Vi finns där för dig i sommar
Vi finns där för dig i sommar Vår larmcentral är alltid bemannad, dygnet runt och året om – även under sommarmånaderna. Vi hälsar på larmoperatörerna Ida och Christian och får deras tips för en tryggare sommar.

Larmcentralen
Så grillar du säkert
Så grillar du säkert Matlagningsintresserade arkitekterna Daniel och Maja bjuder på tips om både grillning och hur man bygger en säker uteplats för grillkvällarna.

Grilla säkert
Tryggare trädgårdsliv
Tryggare trädgårdsliv Tvååriga Pelle och hans mamma Maria vårstädar och leker i trädgården. Maria berättar om hur villalivet blivit enklare och säkrare med Sector Alarms fjärrkontroll.

Trädgårdsliv
Flyttade med sig larmet
Flyttade med sig larmet Katarina och Stefan lämnade sin gamla villa för drömhuset de sneglat på i flera år. Larmabonnemanget från Sector Alarm fick följa med i flytten.

Flyttade med sig larmet
Sov tryggare med nattlarm
Sov tryggare med nattlarm Med Sector Alarms hemmaläge kan huset vara larmat även under natten. För Stefan och Katarina betyder det extra trygghet och ännu bättre sömn.

Läs mer om nattlarm
Brandrisker i hemmet
Brandrisker i hemmet Sector Alarm främjar trygghet i hemmet och vill upplysa dig om vilka brandrisker som finns i eller i anslutning till din bostad.

Brandrisker
Brandöva hemma med barnen
Brandöva hemma Du brandövar på jobbet och barnen i skolan, men sällan i hemmet. Vi vill ändra på det. Se vår film på hur du brandövar hemma.

Se filmen
Digitala lås
Digitala lås Nu behöver du inte oroa dig för borttappade nycklar. Köp det digitala låset Yale Doorman och koppla det till ditt hemlarm.

Digitala lås
Sector Alarm - Din trygghet. Vår passion.
© SECTOR ALARM 2018