Denna webbplats använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies.

Vad säger våra kunder?

"Jättebra att bli uppringd och få tips och råd. Viktigt som kund att få ett personligt samtal. Tackar!"
Inger Dahlberg
"Som kund uppskattar man att leverantörer gör förfrågningar om sin leverans och service. Borde ske i större omfattning av andra företag. Alltså stort plus för Sector Alarm."
Axel Jansson
"Tycker att det är bra att Ni fortfarande bryr Er om mig som kund, även efter att Ni fått sälja Er produkt! Sa det till min son direkt efter samtalet."
Olle Hedmark
"Kan inte svara annat än mycket nöjd, både från säljaren till kundservice. Det bästa är ju tryggheten med att äntligen ha detta larm."
Gun Johansson
"Jag blev uppringd och upplyst om problem med vårt larm då vi inte var hemma. Bra initiativ. Då fick jag tillfälle att själv kontrollera felkällor innan ni skickade ut servicetekniker."
Charlie Olson
Sveriges bästa kundservice

Marknadens mest kompletta larmtjänst

Sector Alarm erbjuder marknadens mest kompletta larmtjänst där allt ingår redan från början - larm vid rökutveckling, skydd mot inbrott, nyckelservice med både inre och yttre kontroll av bostaden och mycket mer - allt kopplat till vår egen larmcentral, för endast 349 kr/mån.

Få en tryggare start på din vardag

Sector Alarm har gjort det enkelt för dig som söker en tryggare start på din vardag. Oavsett vilket startpaket du väljer har du tillgång till marknadens mest kompletta tjänst där allt ingår redan från början. Du missar inga viktiga tilläggstjänster och slipper dolda avgifter.

Låt dina husdjur röra sig fritt utan att larmet går

Många undviker att skaffa hemlarm när man har husdjur. Men med våra larmsystem behöver du inte oroa dig. Med vår husdjursanpassning kan dina husdjur att röra sig fritt utan att larmet går.

Spara värdefull tid om olyckan är framme

Om larmcentralen på bild, via kameradetektorn, kan verifiera orsaken till larmet kan vi skicka polis eller räddningstjänst direkt. På så sätt sparar vi värdefull tid om olyckan är framme. Läs mer om vad som händer när ett larm går i din bostad.

Marknadens mest kompletta tjänst

I marknadens mest kompletta tjänst ingår allt du behöver för att få en tryggare vardag. Läs mer om respektive tjänst i listan nedan.

Vi ringer gärna upp och berättar mer!

Jag vill att Sector Alarm ringer upp mig och berättar mer.

Är du redan kund?
Klicka här så kontaktar vi dig!
    Skicka

    Du inte förpliktigad att köpa något.