Denna webbplats använder cookies för statistik och bättre användarupplevelse. Läs mer om hur Sector Alarm använder cookies.   Jag förstår
En ökad trygghet med smartplugs Visst vore det skönt att komma hem till ett upplyst hem. Med smartplugs kopplat till ditt hemlarm kan du enkelt styra både belysning och andra elapparater. En ökad trygghet för dig som vill ha lite extra koll på din bostad. Med tiden kommer ny teknik och nya behov skapas. Idag är det mer intressant än någonsin med smarta lösningar för ditt hem. På Sector Alarm kan du ansluta ditt larmsystem till Mina sidor och Sector Alarm App. Med dessa verktyg kan du styra ditt larmsystem var du än är, dessutom kan du ställa in dina smartplugs med en schemalagd timer och få huset upplyst när du än önskar.

Vid ett eventuellt larm kan du också aktivera smartplugs så att ditt hem tänds vid händelse av inbrott eller brand. På så sätt kan du avskräcka en inbrottstjuv och minimera riskerna att bli instängd i mörker om det skulle börja brinna.

För dig som småbarnsförälder kan det vara en utmaning med att få ihop livspusslet. Det är många saker att hålla koll på och det är ofta man inte hinner med allt i vardagen. Ditt hem har många brandrisker och ofta startar bränder med torrkokning på både spis, kaffekokaren och andra elapparater. Nu kan du minimera dessa risker med hjälp av smartplugs och på så sätt dubbelkolla att allt är avstängt. Koppla upp dig via Sector Alarm App och kontrollera dina elapparater i realtid.

En förutsättning för smartplugs är att larmet är kopplat till din befintliga bredbandsuppkoppling.
Smarta lösningar för ditt hem Allt fler produkter och tjänster i ditt hem blir smartare och utvecklas för att förenkla din vardag. Många av dessa smarta lösningar kan kopplas till ditt hemlarm. Tänk dig att låsa upp och larma av på samma gång och få huset upplyst samma sekund? Allt detta och mycket mer kan du få om du väljer Sector Alarm.
Sector Alarm - Din trygghet. Vår passion.
© SECTOR ALARM 2018