Denna webbplats använder cookies för statistik och bättre användarupplevelse. Läs mer om hur Sector Alarm använder cookies.   Jag förstår

Hemlarm skrämde och avbröt inbrottet

När Agneta just avslutat en trevlig födelsedagsmiddag med familjen springer hennes son ikapp henne med andan i halsen. Han säger att Sector Alarm ringt honom för att huset hemma haft inbrott. Agneta hade sin telefon längst ner i väskan och hade inte hört den ringa. ”Tur att även min sons telefonnummer var registrerat hos Sector Alarm, säger Agneta efter händelsen.


Agneta har haft hemlarm i flera år men har aldrig tidigare haft inbrott i sitt nuvarande hus. Anledningen till varför hon tror hon drabbades denna gång var för att hon missat sätta upp dekaler på de nya fönstren. Statistik visar att inbrottstjuvar hellre väljer olarmade hem än hus med larm. I detta fall, när dekalerna inte satt på plats, trodde tjuvarna säkert att huset var olarmat, berättar Agneta. Så fort larmet gick i hallen lämnade tjuvarna bostaden och fick ingenting med sig. Huset lämnades med ett tillstökat sovrum och skador på fasaden vid altandörren och fönstret de tog sig in i. Men några saker fick de som tur var aldrig med sig.

Detta är första gången man kan vara positivt imponerad av ett inbrott, säger Agneta om Sector Alarms agerande under och efter inbrottet.
Det första Agneta gjorde när hon kom hem var att sätta upp dekaler på de nya fönstren. Hon känner sig idag trygg med att veta att det alltid finns någon som ser om hennes hem och att Sector Alarm har ett bra samarbete med polisen.

Sector Alarm - Din trygghet. Vår passion.
© SECTOR ALARM 2018